M Mustafa KCR Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Merhaba, internet hızım saniyede 35 MB Steam'de indirme yaparken hızım kademeli olarak düşüyor. Yeniden başlattım yine 30-25-10-5.. Gibi giderek kilobaytlara kadar düşüyor. Nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
Merhaba, internet hızım saniyede 35 MB Steam'de indirme yaparken hızım kademeli olarak düşüyor. Yeniden başlattım yine 30-25-10-5.. Gibi giderek kilobaytlara kadar düşüyor. Nedeni nedir?
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.475 Çözümler 5 23 Aralık 2024 #2 Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun? Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun? Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
M Mustafa KCR Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 Cracker18 dedi: Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun? Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternetimde bir sorun yok ama Speedtest ile bakıyorum.
Cracker18 dedi: Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun? Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternetimde bir sorun yok ama Speedtest ile bakıyorum.