Mando9098 Megapat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.842 Makaleler 16 Çözümler 53 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 3 Mayıs 2024 #11 Yonemainim dedi: Olmadı hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Steam hesabından tamamen çıkıp tekrar girer misiniz?
Yonemainim dedi: Olmadı hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Steam hesabından tamamen çıkıp tekrar girer misiniz?
Yonemainim Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #12 Mando9098 dedi: Steam hesabından tamamen çıkıp tekrar girer misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk denediğim oydu ama olmadı. Yonemainim dedi: İlk denediğim oydu ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda feci bir sağanak yağmur var ondan olabilir mi acaba? Sorun Steam'de değilmiş oyundaymış birkaç farklı oyunda denedim sadece Ark oyununda olduğunu gördüm.
Mando9098 dedi: Steam hesabından tamamen çıkıp tekrar girer misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk denediğim oydu ama olmadı. Yonemainim dedi: İlk denediğim oydu ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda feci bir sağanak yağmur var ondan olabilir mi acaba? Sorun Steam'de değilmiş oyundaymış birkaç farklı oyunda denedim sadece Ark oyununda olduğunu gördüm.