İndirme hızı problemi

Torrent=korsan değil mi? Bu forumda da korsan yasak? O zaman bu ne saçma konu.

Haytının her parçasında korsan kullanmışsındır ve torrente korsan diyorsun. En basitinden örnek veriyorum internetten indirdiğin film müzik hepsi. Ayrıca torrenten indirilen her şey oyun diye bir şeyde yok.

Torrent yasal diye oradan GTA 5 indireyim? Bu da yasal.
Ne kadar saçma argüman kullanıyorsunuz? O halde interneti de kullanmayın.

Torrent yasaldır, günümüzde büyük şirketler de dahil olmak üzere büyük dosyaları torrent ile de paylaşıyor. Şu mesajı yazmadan önce azcık araştırsan keşke.

Haytının her parçasında korsan kullanmışsındır ve torrente korsan diyorsun. En basitinden örnek veriyorum internetten indirdiğin film müzik hepsi. Ayrıca torrenten indirilen her şey oyun diye bir şeyde yok.

1- Hayatının olacak.
2- Bu forum korsana karşı değil mi?

Torrent yasaldır, günümüzde büyük şirketler de dahil olmak üzere büyük dosyaları torrent ile de paylaşıyor. Şu mesajı yazmadan önce azcık araştırsan keşke.

Şu gözle bakmak gerek aslında torrent yasal ama her şeyin içinde çatlaklar olduğu gibi torrentde de çatlaklar var onlarda korsan, olayı kaptım.

1- Hayatının olacak.
2- Bu forum korsana karşı değil mi?

Öyle olsun hayatımın olsun ama şunu unutmayın sizde kaç tane film indirmişsinizdir ve sayısını bile bilmiyorsunuzdur.
Forumda korsana karşıyız ama siz torrent aracılığı ile ne yaptığını bilmeden korsan oyun indirirmiş gibi konuşuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…