FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Selam, başlıkta da belirttiğim gibi, limit koymama rağmen bu şekilde indirmekte. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Selam, başlıkta da belirttiğim gibi, limit koymama rağmen bu şekilde indirmekte. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
S smtbcr Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 697 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #2 Ben de denedim. Muhtemelen bu özellik çalışmıyor. Eğer anakartında böyle bir uygulama varsa onunla sınırla, yoksa cFosSpeed gibi uygulamalarla ayarlayabilirsin.
Ben de denedim. Muhtemelen bu özellik çalışmıyor. Eğer anakartında böyle bir uygulama varsa onunla sınırla, yoksa cFosSpeed gibi uygulamalarla ayarlayabilirsin.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.216 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #3 FlyingHopes dedi: Eki Görüntüle 1678786 Selam, başlıkta da belirttiğim gibi, limit koymama rağmen bu şekilde indirmekte. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bende de çalışmıyordu anlamadım. Bir süre duraklatıp tekrar başlattığımda çalışmıştı steamde sanırım sorun.
FlyingHopes dedi: Eki Görüntüle 1678786 Selam, başlıkta da belirttiğim gibi, limit koymama rağmen bu şekilde indirmekte. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Geçenlerde bende de çalışmıyordu anlamadım. Bir süre duraklatıp tekrar başlattığımda çalışmıştı steamde sanırım sorun.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #4 lAlpsl dedi: Geçenlerde bende de çalışmıyordu anlamadım. Bir süre duraklatıp tekrar başlattığımda çalışmıştı steamde sanırım sorun. Genişletmek için tıkla... Şu an sabitledi gibi, bilmiyorum yakın zamanda böyle kafayı yemeye başladı, normalde eskiden böyle bir sorun yoktu.
lAlpsl dedi: Geçenlerde bende de çalışmıyordu anlamadım. Bir süre duraklatıp tekrar başlattığımda çalışmıştı steamde sanırım sorun. Genişletmek için tıkla... Şu an sabitledi gibi, bilmiyorum yakın zamanda böyle kafayı yemeye başladı, normalde eskiden böyle bir sorun yoktu.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 23 Şubat 2023 #5 FlyingHopes dedi: Şu an sabitledi gibi, bilmiyorum yakın zamanda böyle kafayı yemeye başladı, normalde eskiden böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den tamamen çıkış yapıp tekrar girdiniz mi? Birkaç yerde böyle yapın diyorlardı.
FlyingHopes dedi: Şu an sabitledi gibi, bilmiyorum yakın zamanda böyle kafayı yemeye başladı, normalde eskiden böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'den tamamen çıkış yapıp tekrar girdiniz mi? Birkaç yerde böyle yapın diyorlardı.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #6 freakcnsl dedi: Hocam Steam'den tamamen çıkış yapıp tekrar girdiniz mi? Birkaç yerde böyle yapın diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Bi' kere işe yaradı ama bugün de denedim olmadı, Steam'in problemi sanırım, yapacak bir şey yok.
freakcnsl dedi: Hocam Steam'den tamamen çıkış yapıp tekrar girdiniz mi? Birkaç yerde böyle yapın diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Bi' kere işe yaradı ama bugün de denedim olmadı, Steam'in problemi sanırım, yapacak bir şey yok.