Indirme hızı sınırlandırılması nasıl kaldırılır?

erşan abi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Ryzen 5 7500F | RTX3070Ti | GIGABYTE A620M S2H | XPG 32GB 6000MHz | Thermalright Phantom Spirit 120 SE | FSP 650W

Konsol: XBOX Series S

Ekipman: MCHOSE X75 Keyboard | MCHOSE L7 Pro | HyperX Cloud II | GIGABYTE M28U 28" 4K 144hz / Samsung Odyssey G3 27'' 165hz
Meslek
Öğrenci
Turkcell Superonline kullanıyorum yaklaşık 80-90 download hızım var ama indirme yaparken 3.00MB/s geçmiyor. Sabit 3.00 MB/s ile indiriyor. Bu sınırlamayı nasıl kaldırabilirim? İndirdiğim yerdeki ayarlara baktım orada da bir sınırlama yok.

Screenshot_238.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoğunluk var ise Battle.net sunucularında böyle bir indirme kısıtlaması koyarak sunucuların stabil kalmasını hedefleyebilir.
sadece battle.net değil Steam vb. her platformda sabit 3.00 mb/s. speedtest yaptığımda başta 80-90 ve sonda da 50 mbps gösteriyor. internetim 50mbps download hızına sahip, 80 olarak değil de 50 olarak düşündüğümde bile en az saniyede 6 mb indirme yapmam gerekiyor ama yapamıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı