*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #1 Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz üzere indirme süremde anormal bir yavaşlık var. İnternette rahatça dolaşıp, oyunlarda 70-120 ping alıyorum ama indirmede sorun var. (MediaGet üzerinden indirme sebebim, oyunun artık mevcut olmaması) Sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2018
Merhaba, fotoğrafta gördüğünüz üzere indirme süremde anormal bir yavaşlık var. İnternette rahatça dolaşıp, oyunlarda 70-120 ping alıyorum ama indirmede sorun var. (MediaGet üzerinden indirme sebebim, oyunun artık mevcut olmaması) Sebebi ne olabilir?
Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #2 İndirdiğin torrent ın seed sayısı düşük olduğu için yavaş indiriyorsun bence. Bu arada korsan içerik nasıl moderatör erişiminden geçmiş anlamadım.
İndirdiğin torrent ın seed sayısı düşük olduğu için yavaş indiriyorsun bence. Bu arada korsan içerik nasıl moderatör erişiminden geçmiş anlamadım.
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 6 Temmuz 2018 #3 Korsan indirirsen böyle olur tabi
*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2018 #4 kapalıyız dedi: Korsan indirirsen böyle olur tabi Genişletmek için tıkla... Yavaş inecek onu biliyoruz da 328 bit biraz tuhaf Manic Depressive dedi: İndirdiğin torrent ın seed sayısı düşük olduğu için yavaş indiriyorsun bence. Bu arada korsan içerik nasıl moderatör erişiminden geçmiş anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım parantez içini okumadın
kapalıyız dedi: Korsan indirirsen böyle olur tabi Genişletmek için tıkla... Yavaş inecek onu biliyoruz da 328 bit biraz tuhaf Manic Depressive dedi: İndirdiğin torrent ın seed sayısı düşük olduğu için yavaş indiriyorsun bence. Bu arada korsan içerik nasıl moderatör erişiminden geçmiş anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım parantez içini okumadın