KtPt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #11 Batuhan2955 dedi: İndirme bölgesini değiştirdiniz mi hocam? İnternetizde bir problem yok Steam'den kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Değişmedi. TwistyJead dedi: Bilemiyorum hocam. Ayarlar > İndirmeler kısmından indirme önbelleğini temizlemek belki bir fayda edebilir. Ama umarım bu oyunu baştan yüklemenize neden olmaz, yapmadan bir araştırın derim. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım zaten.
Batuhan2955 dedi: İndirme bölgesini değiştirdiniz mi hocam? İnternetizde bir problem yok Steam'den kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Değişmedi. TwistyJead dedi: Bilemiyorum hocam. Ayarlar > İndirmeler kısmından indirme önbelleğini temizlemek belki bir fayda edebilir. Ama umarım bu oyunu baştan yüklemenize neden olmaz, yapmadan bir araştırın derim. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım zaten.
Batuhan2955 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #12 Bende işe yarıyordu. Arkadaşın dediğini yapabilirsiniz, ama yeniden indirmeye sebep olur.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #13 KtPt dedi: Yapmıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Bu sorun sadece Steam'de mi var? Yoksa mesela Epic'ten bir şey indirdiğinizde de böyle mi?
KtPt dedi: Yapmıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Bu sorun sadece Steam'de mi var? Yoksa mesela Epic'ten bir şey indirdiğinizde de böyle mi?
KtPt Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #14 TwistyJead dedi: Bu sorun sadece Steam'de mi var? Yoksa mesela Epic'ten bir şey indirdiğinizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şu anda sadece Steam yüklü.
TwistyJead dedi: Bu sorun sadece Steam'de mi var? Yoksa mesela Epic'ten bir şey indirdiğinizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şu anda sadece Steam yüklü.