achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar indirme hızım yarı yarıya düştü, bunlar internet bılgılerı. Altyapım ne kadarı desteklıyor vs. bılgı verebılır mısınız fotografa gore?
Arkadaşlar indirme hızım yarı yarıya düştü, bunlar internet bılgılerı. Altyapım ne kadarı desteklıyor vs. bılgı verebılır mısınız fotografa gore?
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Ağustos 2019 #2 Hattında sorun var VDSL yazıyor ama ADSL gibi.
achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2019 #3 Unavailableuser dedi: Hattında sorun var VDSL yazıyor ama ADSL gibi. Genişletmek için tıkla... ADSL zaten ama modem ucuza gelıyordu ben de VDSL aldım az da olsa ıyılesme olur dedıler yıne de. Unavailableuser dedi: Hattında sorun var VDSL yazıyor ama ADSL gibi. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'u arayıp yeniden ADSL'e çevirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2019
Unavailableuser dedi: Hattında sorun var VDSL yazıyor ama ADSL gibi. Genişletmek için tıkla... ADSL zaten ama modem ucuza gelıyordu ben de VDSL aldım az da olsa ıyılesme olur dedıler yıne de. Unavailableuser dedi: Hattında sorun var VDSL yazıyor ama ADSL gibi. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'u arayıp yeniden ADSL'e çevirebilir miyim?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.029 Makaleler 63 Çözümler 170 4 Ağustos 2019 #4 VDSL, ADSL'den kat ve kat daha hızlıdır. Altyapı kalitesine göre altyapınızın desteklediği hızı Türktelekom'dan öğrenebilirsiniz.
VDSL, ADSL'den kat ve kat daha hızlıdır. Altyapı kalitesine göre altyapınızın desteklediği hızı Türktelekom'dan öğrenebilirsiniz.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Ağustos 2019 #5 achelleus dedi: ADSL zaten ama modem ucuza gelıyordu ben de VDSL aldım az da olsa ıyılesme olur dedıler yıne de. Türk Telekom'u arayıp yeniden ADSL'e çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hattında 13 mbit upload gözüküyor. ADSL ile bu hızı alman imkansız. Ayrıca modemin VDSL modunda çalışıyor. Büyük ihtimal VDSL altyapın var. Servis sağlayıcın ile görüşüp teyit ettir. Eğer varsa VDSL hatta geçiş yap.
achelleus dedi: ADSL zaten ama modem ucuza gelıyordu ben de VDSL aldım az da olsa ıyılesme olur dedıler yıne de. Türk Telekom'u arayıp yeniden ADSL'e çevirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hattında 13 mbit upload gözüküyor. ADSL ile bu hızı alman imkansız. Ayrıca modemin VDSL modunda çalışıyor. Büyük ihtimal VDSL altyapın var. Servis sağlayıcın ile görüşüp teyit ettir. Eğer varsa VDSL hatta geçiş yap.