atskenaydu Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (52).png 393,8 KB · Görüntüleme: 117 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2021
Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım?
KILIÇÇÇ Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 366 Çözümler 1 16 Mart 2021 #2 atskenaydu dedi: Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bende de bazı geceler oluyor 30 - 60 DK da düzelir. (bende bu sürede çözülüyor olduğu zaman)
atskenaydu dedi: Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bende de bazı geceler oluyor 30 - 60 DK da düzelir. (bende bu sürede çözülüyor olduğu zaman)
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 atskenaydu dedi: Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Burası Türkiye hocam her şey normal burada. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bende download düşüp upload artıyor
atskenaydu dedi: Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Burası Türkiye hocam her şey normal burada. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bende download düşüp upload artıyor
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 16 Mart 2021 #4 Benim de hızım bu kadar düşmüştü. Nedeni ise modemin fiber interneti kaldıramamasıymış. Yeni modem getirdiler eski hızına döndü.
Benim de hızım bu kadar düşmüştü. Nedeni ise modemin fiber interneti kaldıramamasıymış. Yeni modem getirdiler eski hızına döndü.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Mart 2021 #5 Dün akşam Technopat ve Twitter haricinde hiçbir yere giremiyordum. Böyle şeyler ara sıra olur. Büyük ihtimalle düzelecektir.
Dün akşam Technopat ve Twitter haricinde hiçbir yere giremiyordum. Böyle şeyler ara sıra olur. Büyük ihtimalle düzelecektir.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #6 ISS aradınız mı?
atskenaydu Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #7 atskenaydu dedi: Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Düzeldi bu arada teşekkürler
atskenaydu dedi: Normalde internetim 35 Mbps download, 5 Mbps upload. Fakat bu akşam indirme hızım aşırı düştü ama upload hızım normal. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Düzeldi bu arada teşekkürler
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.522 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et