İndirme hızım aşırı düşük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu indirdim. Ancak kullanamadım. Anlatabilir misiniz?
Chrome ile alakalı bir durum bu. Chrome ile indirirken her daim yavaş inerdi de, farklı bir tarayıcı kullandığımda hızlar yükseldi, farklı bir tarayıcı ile deneyin, yine değerler aynıysa, sorun internette.
Peki ancak Chrome den başka tarayıcı kullanmıyorum.

İndirdiğin yerin saçma, yetersiz bir sunucusu vardır. Düzgün bir siteden indirme yaparsan alman gereken hızı alırsın diye düşünüyorum. Yukarıda hız testlerinde 8 Mbps gördüğünü belirttiğin için diyorum bunu.

İnternetiniz 8 Mbps ise indirme hızınız en fazla 1 MB/s olur. Mbps ve MB/s aynı şey değildir. Bunun dışında indirme yaptığınız sunucu en fazla bu kadar hıza izin veriyordur. O yüzden böyle düşük olabilir.

Normalde indirme hızı ne kadar olmalı?
Bu hızlara mahkumsunuz o zaman. Chrome hız sınırlandırması koyuyor çoğunlukla.
Ancak eski internette daha hızlıydı ve Google kullanıyordum.

Arkadaşlar modem sağlayıcısı ile ilgili problem olabilir mi?

Uygulamayı yükleyip açacaksınız (IDM ise) ve bazen bilgisayarı yeniden başlatmak gerekebilir ben genellikle yeniden başlatırım ve Chrome açarım. Sağ üstte IDM eklentisi eklensin mi diye yazar ben de uzantıyı ekleye basarım ve ekler ayrıca bundan sonraki tüm indirmelerin sırasında otomatik olarak açılır ve indirir.
Free Download Manager ise indirmek istediğiniz dosyanın URL'sini oraya kopyalayarak yapıyorsunuz yani IDM daha pratik bir uygulama ama FDM adı üstünde 'Bedava'

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…