İndirme hızım neden düşük?

Dostbirtane12

Hectopat
İnternetim 75 Mbps fakat ben test ile 62Mbps alıyorum. Sıkıntı burada değil. Sıkıntım indirmeyi nereden yaparsam yapayım en fazla 4mb/s ile indiriyor ama ortalama 2.8mb/sn. benim en yüksek hızı almam için ne gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi?
Not: IDM, torrent, Steam, LoL ve tarayıcı içi indirme vs. denedim fakat bir fark olmadı. Tüm sürücülerim chipset vs. güncel.

İm chipset vs. güncel.

1.Altyapınız 75 Mbps destekliyor mu?
2.Ethernet kablosu ile mi bağlantı yapıyorsunuz?
3.Tarifeniz 75 Mbps'mi?

Steam'de deneyin daha sağlıklı olur indirme hızı.

1.Altyapınız 75 Mbps destekliyor mu?
2.Ethernet kablosu ile mi bağlantı yapıyorsunuz?
3.Tarifeniz 75 Mbps'mi?

Öncelikle anlamadığım bir şey var. Alt yapım desteklemiyor ise nasıl test ile 65Mbps alabiliyorum? Veya sistem bileşenlerim desteklemiyor ise yine nasıl o hızı alabiliyorum? Sistemim güncel eğer faydası olacaksa atabilirim.
1. Sorunun Cevabı: Hayır 50Mbps destekliyor fakat ona rağmen 6.25mb/sn alamıyorum.
2. Sorunun Cevabı: Evet Ethernet ile bağlanmadan böyle bir konu açmam.
3. Sorunun Cevabı: Evet tarifem 75Mbps ki bunun ne önemi var test sonuçları önemli olan değil mi?
İnternetiniz Superonline mı?
Evet
Steam'de deneyin daha sağlıklı olur indirme hızı.

Ne daha sağlıklı olur neyi Steam'de deniyeyim? Zaten Steam'de denemişim diyorum neden tekrar ediyorsun arkadaşım neden?

Testi farklı bir sunucuda tekrar yapabilir misiniz?

Testi farklı bir sunucuda tekrar yapabilir misiniz?

Bulunduğum şehir olan Diyarbakır'ı sunucu yaptıktan sonra 34.5 Mbps verdi. Ben anlayamadım şimdi zaten test bizzat benim internet hızımı ölçmüyor mu neden orada, burada farklı sonuçlar çıkıyor ki? Ve altyapım da 50Mbps destekliyor çok kafam karıştı. Ben bu internete 129.90 ödüyorum acaba hata mı ediyorum?

İlk yazdığında Steam yoktu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…