Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #11 ÇAĞATAY TORUN dedi: Maalesef öyle değil bağlantı ve site girişi kadar evet oluyor ama indirme olmayabiliyor örneği bu işte. Genişletmek için tıkla... Download olmadan nasıl bağlantı oluyor hiç anlamadım? İlk kez böyle bir durum görüyorum.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Maalesef öyle değil bağlantı ve site girişi kadar evet oluyor ama indirme olmayabiliyor örneği bu işte. Genişletmek için tıkla... Download olmadan nasıl bağlantı oluyor hiç anlamadım? İlk kez böyle bir durum görüyorum.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Eylül 2020 #12 İnternet seçeneklerini yaz aramaya aç onu üst barlardan en sağdakine bas sıfırla mı en var ona bas düzelir.
İnternet seçeneklerini yaz aramaya aç onu üst barlardan en sağdakine bas sıfırla mı en var ona bas düzelir.
celil_korkmazz Attopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #13 sorunu çözdün mü ?