Tom Hardy123 Zeptopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Steam'de oyun indirirken diski az kullanılıyor. İnternetten çözümlerine baktım ama hiçbiri işe yaramadı PC değil mi problem var yoksa internet ile alakalı mı anlamadım bu sorunu yaşayan var mı?
Steam'de oyun indirirken diski az kullanılıyor. İnternetten çözümlerine baktım ama hiçbiri işe yaramadı PC değil mi problem var yoksa internet ile alakalı mı anlamadım bu sorunu yaşayan var mı?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 9 Şubat 2025 #2 Muhtemelen MB/s ile Mb/s i karıştırıyorsun, indirme hızı genelde Mb/s ile gösterilirken dosya aktarım hızı MB/s ile gösterilir. MB/s : Mega Byte / saniye Mb/s : Mega bit / saniye 8 bit = 1 Byte 8 Mb/s = 1 MB/s Örneğin sen 50Mb/s ile oyun indiriyorsan disk kullanımı 6-7MB/s olacaktır.
Muhtemelen MB/s ile Mb/s i karıştırıyorsun, indirme hızı genelde Mb/s ile gösterilirken dosya aktarım hızı MB/s ile gösterilir. MB/s : Mega Byte / saniye Mb/s : Mega bit / saniye 8 bit = 1 Byte 8 Mb/s = 1 MB/s Örneğin sen 50Mb/s ile oyun indiriyorsan disk kullanımı 6-7MB/s olacaktır.
Tom Hardy123 Zeptopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 Golden.Nyks dedi: Muhtemelen MB/s ile Mb/s i karıştırıyorsun, indirme hızı genelde Mb/s ile gösterilirken dosya aktarım hızı MB/s ile gösterilir. MB/s: Mega byte / saniye. Mb/s: Mega bit / saniye. 8 bit = 1 byte. 8 Mb/s = 1 MB/s Örneğin sen 50Mb/s ile oyun indiriyorsan disk kullanımı 6-7MB/s olacaktır. Genişletmek için tıkla... Vallah internet hız testi yapınca upload 50 gösteriyor ama Steam'de indirirken Max 2 MB oluyor diskide 200 KB kullanıyor ve o hız yavaş yavaş düşüyor.
Golden.Nyks dedi: Muhtemelen MB/s ile Mb/s i karıştırıyorsun, indirme hızı genelde Mb/s ile gösterilirken dosya aktarım hızı MB/s ile gösterilir. MB/s: Mega byte / saniye. Mb/s: Mega bit / saniye. 8 bit = 1 byte. 8 Mb/s = 1 MB/s Örneğin sen 50Mb/s ile oyun indiriyorsan disk kullanımı 6-7MB/s olacaktır. Genişletmek için tıkla... Vallah internet hız testi yapınca upload 50 gösteriyor ama Steam'de indirirken Max 2 MB oluyor diskide 200 KB kullanıyor ve o hız yavaş yavaş düşüyor.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 9 Şubat 2025 #4 Tom Hardy123 dedi: Vallah internet hız testi yapınca upload 50 gösteriyor ama Steam'de indirirken Max 2 MB oluyor diskide 200 KB kullanıyor ve o hız yavaş yavaş düşüyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misin?
Tom Hardy123 dedi: Vallah internet hız testi yapınca upload 50 gösteriyor ama Steam'de indirirken Max 2 MB oluyor diskide 200 KB kullanıyor ve o hız yavaş yavaş düşüyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misin?
Tom Hardy123 Zeptopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 Golden.Nyks dedi: Fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Örnek olarak Assetto Corsa'da denedim tüm oyunlarda böyle bir de Opera ve Chrome'de böyle.
Golden.Nyks dedi: Fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Örnek olarak Assetto Corsa'da denedim tüm oyunlarda böyle bir de Opera ve Chrome'de böyle.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 9 Şubat 2025 #6 İnternetinle alakalı o zaman disk kullanımında bir sorun yok.
Tom Hardy123 Zeptopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #7 Golden.Nyks dedi: İnternetinle alakalı o zaman disk kullanımında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben diskden şüpheleniyorum çünkü internet hız testi yapınca sonuçlar iyi çıkıyor. Bu sadece Wi-Fi'de değil telefonun internetinden deniyorum telefon internetinde bile aynı sorunu yaşatıyor. Son düzenleme: 10 Şubat 2025
Golden.Nyks dedi: İnternetinle alakalı o zaman disk kullanımında bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben diskden şüpheleniyorum çünkü internet hız testi yapınca sonuçlar iyi çıkıyor. Bu sadece Wi-Fi'de değil telefonun internetinden deniyorum telefon internetinde bile aynı sorunu yaşatıyor.