İndirme yaparken internet gitti

Mr Ali

Decapat
Daha fazla  
BitTorrent kullanarak dosya indirmesi yapıyordum. O sırada internet birden kesildi, modemin imternet ışığı da yanmıyor. Modemi fişten çekip 10 dk bekledim ama düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir virüs PC'nize girip ağa bulaşmış olabilir veya modeminizde sorun vardır.

Virüsün bunu standart bir kullanıcıya otomatik şekilde yapması, güncel modem güvenliği göz önünde bulundurulduğunda imkansıza yakın bir ihtimal.

Modemin sadece internet ışığı yanmıyorsa ve DSL yanıyorsa bağlantınızda bir problem yoktur ancak bölgesel bir kesinti olabilir. Yaptığınız indirme ile de bu olayın bir alakası yok, denk gelmiştir. Müşteri hizmetlerini arayarak durumun bölgesel bir bakım - arıza kaynaklı mı, yoksa bireysel - istisnai bir durum mu olduğunu kontrol ettirin. Verdikleri yönergeleri izleyin.

Torrentla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum; yani teknik olarak mümkün değil. İndirdiğiniz torrent programında ya da torrent programıyla indirdiğiniz bir dosyada virüs olması lazım; ama öyle olsa bile modeme nasıl bulaşacak?

@Osman Sher @discordf @teraspy @Girdap @286545

Ben de Torrent'le ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Hem DSL hem de internet ışığı yanmıyor. İnternet sağlayıcımı aradım sistemden birkaç güncelleme yaptı fakat düzelmedi. Şu an teknik servisi yönlendirdi onların gelmesini bekliyorum.

DSL yanmıyorsa ve evdeki bağlantılar olması gerektiği gibiyse teknik ekibin aksiyon almasını beklemek dışında yapılacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı