zzz1 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:38 #21 Einstein dedi: Son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... 22H2 sürümünü kullanıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.020 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:40 #22 zzz1 dedi: 22H2 sürümünü kullanıyorum. Eki Görüntüle 2605765 Genişletmek için tıkla... Peki kopma olunca Ethernet bağlantısı gözükmeye devam ediyor mu? Yoksa Ethernet bağlantısı kopup geri mi geliyor?
zzz1 dedi: 22H2 sürümünü kullanıyorum. Eki Görüntüle 2605765 Genişletmek için tıkla... Peki kopma olunca Ethernet bağlantısı gözükmeye devam ediyor mu? Yoksa Ethernet bağlantısı kopup geri mi geliyor?
zzz1 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:42 #23 Einstein dedi: Peki kopma olunca Ethernet bağlantısı gözükmeye devam ediyor mu? Yoksa Ethernet bağlantısı kopup geri mi geliyor? Genişletmek için tıkla... İnternet var gözüküyor ama bağlantı yok diyor.
Einstein dedi: Peki kopma olunca Ethernet bağlantısı gözükmeye devam ediyor mu? Yoksa Ethernet bağlantısı kopup geri mi geliyor? Genişletmek için tıkla... İnternet var gözüküyor ama bağlantı yok diyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.020 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:43 #24 zzz1 dedi: İnternet var gözüküyor ama bağlantı yok diyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü bulucu gibi bir şey kullandınız mı?
zzz1 dedi: İnternet var gözüküyor ama bağlantı yok diyor. Genişletmek için tıkla... Sürücü bulucu gibi bir şey kullandınız mı?
zzz1 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:46 #25 Einstein dedi: Sürücü bulucu gibi bir şey kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bayağıdır böyle kesinti oluyor format attım ondan sonra da oluyor. Öncede oluyordu
Einstein dedi: Sürücü bulucu gibi bir şey kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bayağıdır böyle kesinti oluyor format attım ondan sonra da oluyor. Öncede oluyordu
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.020 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:48 #26 zzz1 dedi: Hayır. Bayağıdır böyle kesinti oluyor format attım ondan sonra da oluyor. Önce de oluyordu. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denemiş miydiniz?
zzz1 dedi: Hayır. Bayağıdır böyle kesinti oluyor format attım ondan sonra da oluyor. Önce de oluyordu. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denemiş miydiniz?
zzz1 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:31 #27 Einstein dedi: Modemi resetlemeyi denemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet düzelmedi. Kablo, port falan da değiştirdim düzelmedi.
Einstein dedi: Modemi resetlemeyi denemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet düzelmedi. Kablo, port falan da değiştirdim düzelmedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.020 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:34 #28 zzz1 dedi: Evet düzelmedi. Kablo, port falan da değiştirdim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Modem modeli nedir?
zzz1 dedi: Evet düzelmedi. Kablo, port falan da değiştirdim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Modem modeli nedir?
zzz1 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #29 Einstein dedi: Modem modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ZYXEL VMG3625-T50B
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.020 Çözümler 592 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:37 #30 zzz1 dedi: ZyXEL VMG3625-T50B Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yüksek ihtimalle anakartta donanımsal problem var.
zzz1 dedi: ZyXEL VMG3625-T50B Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yüksek ihtimalle anakartta donanımsal problem var.