İndirme yaparken internet kullanılamıyor

M.krkmz3883

Hectopat
Daha fazla  
Önceikle merhaba. Arkadaşlar 1.5yıldır Superonline 16Mbps internet kullanıyorum ve Torrent, Steam, Riot Client gibi uygulamalardan indirme yaptığım zaman interneti hiçbir cihazda kullanamıyorum. Yavaşlamıyor bildiğiniz Chrome'a bıle girmiyor çözümü var mıdır bunun?

İndirme yaparken bütün interneti indirme yaptığın uygulama vb. kullandığı için haliyle yavaşlıyordur. Üstteki arkadaşın dediği gibi indirdiğiniz yerden hız sınırı koyun.

Modeminizin ayarlarından QoS ile aygıt başına internet kullanım sınırı ayarlayabilirsiniz. Her uygulamada teker teker uğraşmanız gerekmez. Sorun üstte belirtildiği gibi indirmenin bütün bant genişliğini kullanmasıdır.

Kullandığınız programın hızını düşürün.

Tamamdır dostum teşekkürler.
İndirme yaparken bütün interneti indirme yaptığın uygulama vb. kullandığı için haliyle yavaşlıyordur. Üstteki arkadaşın dediği gibi indirdiğiniz yerden hız sınırı koyun.

Yavaşlamıyor kullanılmıyor. Teşekkürler yine de.
Modeminizin ayarlarından QoS ile aygıt başına internet kullanım sınırı ayarlayabilirsiniz. Her uygulamada teker teker uğraşmanız gerekmez. Sorun üstte belirtildiği gibi indirmenin bütün bant genişliğini kullanmasıdır.

Teşekkürler dostumm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı