İndirme yaparken İnternet yavaşlıyor

KaptanCek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, son 2 haftadır gerek Steam üzerinde gerekse tarayıcı ile indirme yaparken İnternet'im tamamen kopuyor, evdeki tüm cihazlar tarayıcıya bile giremiyor. TürkNet kullanıyorum destek kaydı açtım bizden kaynaklı sorun yok dediler, sorunsuz kullanıyordum 2 hafta öncesine kadar. Kullandığım modem ZyXEL VMG3625-T20A. 10 Mbps hız alıyorum sizce ne yapmalıyım, İnternet sağlayıcımı değiştirsem hata çözülür mü?

İndirme yaparken hızın hepsini kullanılır zaten. Normal bir şey bu. İndirme yaptığın platformdan limit koyman işine yarayabilir.
Knk mazur gör beni, ben bu vakte kadar herhangi bir indirme yaparken evde herkes sosyal medyayla girebiliyordu veya ben arkada youtube dan video açabiliyordum şuan ise herkes what's apptan mesaj bile atamıyor.

Merhaba, son 2 haftadır gerek Steam üzerinde gerekse tarayıcı ile indirme yaparken İnternet'im tamamen kopuyor, evdeki tüm cihazlar tarayıcıya bile giremiyor. TürkNet kullanıyorum destek kaydı açtım bizden kaynaklı sorun yok dediler, sorunsuz kullanıyordum 2 hafta öncesine kadar. Kullandığım modem ZyXEL VMG3625-T20A. 10 Mbps hız alıyorum sizce ne yapmalıyım, İnternet sağlayıcımı değiştirsem hata çözülür mü?
İndirme yaparken kesilmesi normal, bu bir sorun değil. Sağlayıcı da sorun yok. Sen gidip 5 cihazı bağlayıp indirme yaparsan niye kesiliyor diyemezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo ile bağlanırsan sorunu çözerisin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı