Dissient Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 19 Mayıs 2017 #1 Bilgisayarım genelde indirme yaparken 5 dakikada bir mavi ekran veriyor. İndirme yapmazken 20, 30 dakikaya kadar uzayabiliyor. Bunun artık bir çözüme kavuşmasını istiyorum, yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2017
Bilgisayarım genelde indirme yaparken 5 dakikada bir mavi ekran veriyor. İndirme yapmazken 20, 30 dakikaya kadar uzayabiliyor. Bunun artık bir çözüme kavuşmasını istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Mayıs 2017 #2 İlk olarak Windows 7'den kurtulun ve Windows 10 64 Bit'e geçin. Sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
İlk olarak Windows 7'den kurtulun ve Windows 10 64 Bit'e geçin. Sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
KS KS Dissient Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 21 Mayıs 2017 #3 Bilgisayarımın kaldıracağını düşünmüyorum. Windows 8 denedim çok kasıyordu. Ama şu minidump olayını bir yapayım hemen gönderiyorum. Ekleme: Minidump rarladım buyrun minidump.rar Mavi Ekran verdiğinde fotoğrafını çekebildim. Acilen bir çözüm bulmamız gerekiyor. Ekleme: Biraz bulanık çıkmış kusura bakmayın çok hızlı gelip gidiyordu. @MF Artı 0 Eksi
Bilgisayarımın kaldıracağını düşünmüyorum. Windows 8 denedim çok kasıyordu. Ama şu minidump olayını bir yapayım hemen gönderiyorum. Ekleme: Minidump rarladım buyrun minidump.rar Mavi Ekran verdiğinde fotoğrafını çekebildim. Acilen bir çözüm bulmamız gerekiyor. Ekleme: Biraz bulanık çıkmış kusura bakmayın çok hızlı gelip gidiyordu. @MF