İndirme Yapınca Ping Sorunu

Mesutkomser

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2015
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Biz alt kattakiler ile beraber kullanıyoruz interneti beni bir gün ciddi ciddi hastanelik yapacaklar. Ben cs go oynuyorum bunlar da internete bağlılar haliyle bir şey indirmeye başladıkları an ben oyunda uçuyorum ve bu neredeyse her gün her saat oluyor ve artık bıktım oyun oynayamıyorum. Galiba hız sınırlama gibi bir olay var. Benim istediğim indirmeye başladıkları zaman onlara en az hız gitsin internetin bütün hızı neredeyse bende kalsın yani ping 120'yi geçmesin istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Lütfen bilen birisi yardımcı olsun eğer yardımcı olursa cennet garantisi veriyorum o derece sevaba girer. Kullandığımız modem Zyxel VMG3312-B10B. Arayüzle ilgili her resimi atarım yeterki birisi yardımcı olsun. Teşekkürler, iyi akşamlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
indirme yapılırken aynı zamanda uploadda yapılır gelen paketlerin tamamlandığı karşı tarafa iletilir. Sizin upload hızınız indirmeye oranla yetersiz kaldığından darboğaz yapmaktadır. Bunun için çeşitli yazılımlar ile download ı bir miktar engellemek.
 

Peki nedir bu program? Söylerseniz çok sevinirim çünkü uyku düzenim yok gibi birşey gece 1 e kadar bildiğiniz oyun oynayamıyorum sabah 8 de okulum var gece 4 te uyuyorum oyun oynayacağım diye bıktım artık. Bi yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.
 
Ttnet kullanıyorsun sanırım. Modemin arayüzüne girip mac filtresi yapmanı öneririm. Oyun oynadığın zamam mac filtresini devreye sokarsan onlar hiçbir şekilde interneti kullanamazlar. Gerçi bu da eğer işten anlıyorlarsa engellenebilir. Ama o modemin arayüzünde download sınırı yok sanırım.
 

Hocam artık mac filtreleme listesi doldu yer kalmadı engellemekten zaten engellesen onlarda para ödüyor engelleyemiyorum zaten. Benim aradığım indirme işlemi başlatınca bütün internet hızının bana gelmesi karşı tarafa neredeyse hiç gitmesin istiyorum.
 

Sen rahat ol istediklerii kadar kullanıyorlar sabahtan akşam 12 ye kadar internete girilmiyor sayelerinde ve ben burda senin yorumunu ve sen olursan naparsın diye sormadım yardım istedim onları sen savunacak değilsin emin ol benim durumumda olsan anlardın nasıl birşey olduğunu.
 
Kardeşim git konuş yaşın küçükse babanla in. Belli saatlerde indirme yapılsın. Böyle güzel konuş anlarlar. Düşün kendini onların yerine tut sen yüklüyorsun sonra senin hızını düşürseler ne yapardın kardeş?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…