İndirmeden oyun oynanabilir mi?

ahmetmehmet22

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde aklıma bir soru takıldı ve size sormak istedim. Şimdi mesela bende PlayStation var, oyun CD'si alıp oynayabiliyorum. PC'de de böyle bir şey var mı? Mesela oyun hard diski, bunu alıp içindeki oyunları yüklemeden oynayabilir miyim ya da buna benzer bir yöntem bulunmakta mıdır? Çünkü şu anki oyunlar 100 GB'nin üzerinde (benim sevdiklerim) ve bunları indirirken gerçekten çok sıkıldım. Yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Pardon yanlış anlamışım oynanamaz.

Evet oynanabilir. Tarayıcı oyunları.
Onlar da indiriliyor. Girdiğin her sitenin önbelleği bilgisayarına indirilir. Video oyunları kadar ağır kalitede ses ve kaplama olmadığından hissetmiyorsun. Ek olarak 3D değiller.

Onlar da indiriliyor. Girdiğin her sitenin önbelleği bilgisayarına indirilir. Video oyunları kadar ağır kalitede ses ve kaplama olmadığından hissetmiyorsun. Ek olarak 3D değiller.
Yok ben konuyu yanlış anlamışım. Cevabı değiştirdim.

Evet oynanabilir. Tarayıcı oyunları.

100 GB üstü GTA Cyberpunk gibi oyunlardan bahsediyorum indirilmiş harddisk alıp PC'den indirmeden oynayabilir miyiz ya da bunun tarzında bir şey var mı? Demeye çalıştım okumadan yazmayın lütfen.

Tarayıcı oyunlarını bilgisayara indirmeden oynayabilirsiniz.

Bunun dışında bilgisayarda DVD yuvası var ise oyunu DVD'ye yazarak oynayabilirsiniz.

Gaforce Now.
Bazı oyunları GeForce Now indirip oynayabilirsiniz 1 saat ücretsiz 1 saat sonra tekrar sıraya giriyorsunuz 5Euro verekek aylık süresiz ve indirmeden oynayabilirsiniz.

Tarayıcı oyunlarını bilgisayara indirmeden oynayabilirsiniz.

Bunun dışında bilgisayarda DVD yuvası var ise oyunu DVD'ye yazarak oynayabilirsiniz.
İndirmekten pek bir farkı yok. DVD de bir nevi disk görevi görüyor. DVD ye de indirilmesi lazım ki arkadaş yüksek boyutlu oyunlardan bahsediyor. DVD ye o kadar büyük boyutlar sığmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…