İndirmek istediğiniz Torrentlere Seed

89069

Megapat
Zamanın Tanığı
Makaleler
5
Arkadaşlar Seedr'dan premium hesap aldım. Seed edilmediği için indiremediğiniz dosyalarınızı bulutuma indirip link atabilirim. Bir dosya için almıştım, çöpe gidecek kalan kullanım, hayır duası edin yeter başka bir şey istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam seed ne işe yarar?

Daha önce torrent kullanmadınız var sayıyorum.

Tanım dışı anlatacak olursak torrent ile indirdiğin bir dosya var say, başka biri aynı dosyayı indirmek istiyor ve sen indirdiğin dosyanın torrent bağlantısını silmediğin için o dosya o indirene upload yani seed ediliyor. Başkalarının o dosyayı seed etmesi de senin indirmene yarıyor.
Seed eden kişi ne kadar çok olursa indirme hızın o kadar fazla olur.

Yani indirme hızlandırma gibi bir şey mi oluyor ? Peki ben sizden seed istesem nasıl yardım edebilirsiniz ? Şuan bir oyun indiriyorum.

Esasında torrent te tor gibi yasal bir yazılım fakat. Konu filmlere kaydığı için bu başlık kilit alabilir, dikkat etmenizi öneririm.

Bu arada örneğin siz 3D 1080p bir filmi buluta indirip arkadaşa link mi vereceksiniz?

Uzun bir tespih almanızı tavsiye ederim.

Beklemek sıkıntı olmaz.

Benim indirmek istediğim bir oyun var aslında yardımcı olur musunuz ?

Orijinal CD'si/kurulumu satılmayan, piyasadan kalkmış filmler ve oyunlar olabilir, Linux-Mac OS dağıtımları gibi illegal olmayan herşeyi buluta indirtip IDM'den son hızla indirmeniz için link atabilirim. Torrentin ne kadar eski olduğu önemli değil, internetleri oldukça, hatta baya baya hızlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…