BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 10 Ekim 2021 #1 Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim?
Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim?
SlmBnEmirrr Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #2 BenFatih dedi: Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... WinRAR yüklü mü hocam? Artı 0 Eksi
BenFatih dedi: Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... WinRAR yüklü mü hocam?
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 10 Ekim 2021 #3 WinRAR yüklü ise sağ tık > birlikte aç > winrar ile açın. Artı 1 Eksi
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #4 BenFatih dedi: Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tık yapın, birlikte aça basın ve WinRAR seçin, eğer yüklü değilse de yükleyin Artı 0 Eksi
BenFatih dedi: Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tık yapın, birlikte aça basın ve WinRAR seçin, eğer yüklü değilse de yükleyin
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.697 Çözümler 50 Yer Bursa 10 Ekim 2021 #5 WinRAR yüklü ise birlikte aç diyip WinRAR i seçin değil ise WinRAR indirip deneyin Artı 0 Eksi
KS KS BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 10 Ekim 2021 #6 cankute dedi: Dosyaya sağ tık yapın, birlikte aça basın ve WinRAR seçin, eğer yüklü değilse de yükleyin Genişletmek için tıkla... Yüklü ama öyle bir seçenek yok SlmBnEmirrr dedi: WinRAR yüklü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Evet SlmBnEmirrr dedi: WinRAR yüklü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
cankute dedi: Dosyaya sağ tık yapın, birlikte aça basın ve WinRAR seçin, eğer yüklü değilse de yükleyin Genişletmek için tıkla... Yüklü ama öyle bir seçenek yok SlmBnEmirrr dedi: WinRAR yüklü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Evet SlmBnEmirrr dedi: WinRAR yüklü mü hocam? Genişletmek için tıkla... Evet
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 10 Ekim 2021 #7 BenFatih dedi: Yüklü ama öyle bir seçenek yok Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özellikler diyin oradan değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
BenFatih dedi: Yüklü ama öyle bir seçenek yok Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp özellikler diyin oradan değiştirmeyi deneyin.
KS KS BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 10 Ekim 2021 #8 laer but sad dedi: Sağ tıklayıp özellikler deyin oradan değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor OIV dosyası olarak kayıtlı Artı 0 Eksi
laer but sad dedi: Sağ tıklayıp özellikler deyin oradan değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor OIV dosyası olarak kayıtlı
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.646 Makaleler 6 Çözümler 548 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 10 Ekim 2021 #9 Başlat menüsüne varsayılan uygulamalar yazın. Ekranın en aşağısındaki dosya türüne göre varsayılan uygulamarı seç butonuna tıklayın. Ardından RAR'ı seçip WinRAR olarak ayarlayın. Artı 0 Eksi
Başlat menüsüne varsayılan uygulamalar yazın. Ekranın en aşağısındaki dosya türüne göre varsayılan uygulamarı seç butonuna tıklayın. Ardından RAR'ı seçip WinRAR olarak ayarlayın.
KS KS BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 10 Ekim 2021 #10 Xantern dedi: Başlat menüsüne varsayılan uygulamalar yazın. Ekranın en aşağısındaki dosya türüne göre varsayılan uygulamarı seç butonuna tıklayın. Ardından RAR'ı seçip WinRAR olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım ama hala olmadı Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Başlat menüsüne varsayılan uygulamalar yazın. Ekranın en aşağısındaki dosya türüne göre varsayılan uygulamarı seç butonuna tıklayın. Ardından RAR'ı seçip WinRAR olarak ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım ama hala olmadı