BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 10 Ekim 2021 #1 Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim?
Dosyayı indiriyorum ama RAR dosyası olarak indirmiyor. Adobe reader olarak açıyor, hiçbir şey yapamıyorum. Nasıl değiştirebilirim?
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #11 BenFatih dedi: Yüklü ama öyle bir seçenek yok Evet Evet Genişletmek için tıkla... O zaman WinRAR uygulamasının kısa yolunu masaüstüne atın. Sonra da birlikte açın, daha sonra "bu kişisel bilgisayarda başka bir uygulama arayın" butonun bas. Oradan masaüstüne gelip WinRAR'ı seç Artı 0 Eksi
BenFatih dedi: Yüklü ama öyle bir seçenek yok Evet Evet Genişletmek için tıkla... O zaman WinRAR uygulamasının kısa yolunu masaüstüne atın. Sonra da birlikte açın, daha sonra "bu kişisel bilgisayarda başka bir uygulama arayın" butonun bas. Oradan masaüstüne gelip WinRAR'ı seç