PlayStation İnfamous: Second Son 424,50 TL

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Oyunun çok uzun süredir indirime girmesini bekliyordum PS5 için anında satın aldım isteyenler değerlendirebilir. (Türkçe dublajlı oyun)

50 TL'ye falan aldığım için bu fiyat bana fazla geldi. Fakat şu anki devirde oyuna göre gayet iyiymiş.

50 TL'ye almak kâr sayılmaz geçen yıl PlayStation Plus abonelerine hediye edilmişti. Ama o zaman PS5'im olmadığı için daha yeni şimdi bu fiyata anca alabildim.

Hediye edilmişti derken plusa gelmesinden mi bahsediyorsun. Ve ben 1 yıl değil yıllar önce aldım.

Evet hocam geçen yıl bedava PlayStation Plus aylık oyunlarında dağıtılmıştı.
Fakat yıllar önceki 50 lira şu anki 400 liradan çok uzak bir rakam değil en azından 3 sene ve üstüyse tabii. Oynadınız mı bitirdiniz mi? Yorumlarınız nedir neler düşünüyorsunuz?

Evet hocam geçen yıl bedava PlayStation Plus aylık oyunlarında dağıtılmıştı.
Fakat yıllar önceki 50 lira şu anki 400 liradan çok uzak bir rakam değil en azından 3 sene ve üstüyse tabii. Oynadınız mı bitirdiniz mi? Yorumlarınız nedir neler düşünüyorsunuz?

Hayır 3 sene üstü değil. Ben oynasam da bitirmedim. Abim çok oynuyordu, o seviyor bayağı. Üstünden çok geçti ben de hatırlamıyorum ne zaman aldığımı veya tam tutarı. TLOU2'yi falan 100 TL'ye alıyordum. Öyle diyeyim.

Hayır 3 sene üstü değil. Ben oynasam da bitirmedim. Abim çok oynuyordu, o seviyor bayağı. Üstünden çok geçti ben de hatırlamıyorum ne zaman aldığımı veya tam tutarı. TLOU2'yi falan 100 TL'ye alıyordum. Öyle diyeyim.

Anladım PS Store'un yerel fiyatlandırmayı tuttuğu son zamanlar yani. O sayede ucuza almışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı