Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 Bugün 00:07 #1 Bu oyun 420 TL'den daha da düşük fiyatlara iner mi? Çok istiyordum almayı. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:19
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.418 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:22 #2 Şuan indirimdeyse düşmez.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.400 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye Bugün 00:24 #3 İnmez, zamlanacağından bile şüpheliyim.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 Bugün 00:26 #4 PlayStation Oyuncusu dedi: İnmez, zamlanacağından bile şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... almakta kararsızım çünkü uncharted 4 ile spiderman oyunlarını toplam 350 ye aldım. Tek oyuna 420 fazla gibi geliyor
PlayStation Oyuncusu dedi: İnmez, zamlanacağından bile şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... almakta kararsızım çünkü uncharted 4 ile spiderman oyunlarını toplam 350 ye aldım. Tek oyuna 420 fazla gibi geliyor
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.400 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye Bugün 00:32 #5 Silverhandim dedi: Almakta kararsızım çünkü Uncharted 4 ile Spider-Man oyunlarını toplam 350'ye aldım. Tek oyuna 420 fazla gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef PlayStation tarafında fiyatlar belli. Siz zamlanmayacağına dua edin alıyorsanız bir an önce alın.
Silverhandim dedi: Almakta kararsızım çünkü Uncharted 4 ile Spider-Man oyunlarını toplam 350'ye aldım. Tek oyuna 420 fazla gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef PlayStation tarafında fiyatlar belli. Siz zamlanmayacağına dua edin alıyorsanız bir an önce alın.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 Bugün 00:37 #6 PlayStation Oyuncusu dedi: Maalesef PlayStation tarafında fiyatlar belli. Siz zamlanmayacağına dua edin alıyorsanız bir an önce alın. Genişletmek için tıkla... Kara Cuma kasım indirimi de geliyor ama bilemedim
PlayStation Oyuncusu dedi: Maalesef PlayStation tarafında fiyatlar belli. Siz zamlanmayacağına dua edin alıyorsanız bir an önce alın. Genişletmek için tıkla... Kara Cuma kasım indirimi de geliyor ama bilemedim