İnfamous: Second son bilgisayara gelecek mi?

Ama oyun koluyla ilgili bir sürü özellik var oyunda. Dokunmatik yüzeyine kadar kullanıyor oyun.
sonradan dahil oluyorum, detroit become human da dokunmatik yüzey ile çok sık kullanılıyordu, bilgisayarda var, ayrıca önemli olan pcde oyunun çalışabilmesi, zaten çoğunluk kol takıp oynuyor.

sonradan dahil oluyorum, detroit become human da dokunmatik yüzey ile çok sık kullanılıyordu, bilgisayarda var, ayrıca önemli olan pcde oyunun çalışabilmesi, zaten çoğunluk kol takıp oynuyor.
Dualshock'u sallayarak falan grafiti yapılıyordu oyunda. Bunların birçoğu pc'de yapılamaz. Zaten Sony'de bu oyunu pc'ye çıkarmak için vakit harcamaz. God of War kadar hem ses getirmez hem de para getirmez.

DualShock'u sallayarak falan grafiti yapılıyordu oyunda. Bunların birçoğu PC'de yapılamaz. Zaten Sony'de bu oyunu PC'ye çıkarmak için vakit harcamaz. God of War kadar hem ses getirmez hem de para getirmez.

Fareyi sallamakta buna dahil. Ama evet çok vakit harcamazlar çok talep yok. Belki ileride.

PC'de en çok oynamak istediğim seri umarım gelir bir gün seri.

Gelecek mi bilmiyorum fakat yakın tarihte gelmeyecek onu biliyorum, en az 4-5 senesi var belki de hiç gelmez oyun zaten eski 2014 çıkışlı yani, Sony sadece yakın tarihte çıkardığı oyunları PC tarafına çıkarıyor izlediği politika bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…