I IDisaster Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 Bilgisayardan oynamam mümkün müdür? Exclusive oyunu olduğunu biliyorum fakat sormak istedim.
schentuna Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #2 Sanmıyorum.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Nisan 2021 #3 Yok hocam. Zamanında uğraşmıştım. Mümkün değil.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #4 IDisaster dedi: Bilgisayardan oynamam mümkün müdür? Exclusive oyunu olduğunu biliyorum fakat sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Buradan oynayabilirsiniz ama inFamous: Second son olup olmadığını bilmiyorum. How to access PlayStation Plus on PC Find out how to navigate the PlayStation Plus PC app and stream PlayStation Plus games on your PC. www.playstation.com Ancak DualShock 4'ünüz olması lazım.
IDisaster dedi: Bilgisayardan oynamam mümkün müdür? Exclusive oyunu olduğunu biliyorum fakat sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Buradan oynayabilirsiniz ama inFamous: Second son olup olmadığını bilmiyorum. How to access PlayStation Plus on PC Find out how to navigate the PlayStation Plus PC app and stream PlayStation Plus games on your PC. www.playstation.com Ancak DualShock 4'ünüz olması lazım.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.494 Çözümler 23 Yer Tottenham 1 Nisan 2021 #5 redlions dedi: Buradan oynayabilirsiniz ama inFamous: Second son olup olmadığını bilmiyorum. How to access PlayStation Plus on PC Find out how to navigate the PlayStation Plus PC app and stream PlayStation Plus games on your PC. www.playstation.com Ancak DualShock 4'ünüz olması lazım. Genişletmek için tıkla... TR serveri yok diye biliyorum hiç düzgün bir deneyim olacağını sanmıyorum.
redlions dedi: Buradan oynayabilirsiniz ama inFamous: Second son olup olmadığını bilmiyorum. How to access PlayStation Plus on PC Find out how to navigate the PlayStation Plus PC app and stream PlayStation Plus games on your PC. www.playstation.com Ancak DualShock 4'ünüz olması lazım. Genişletmek için tıkla... TR serveri yok diye biliyorum hiç düzgün bir deneyim olacağını sanmıyorum.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #6 erenspurs dedi: TR serveri yok diye biliyorum hiç düzgün bir deneyim olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İnterneti iyiyse bir miktar oynatabilir ama çok da iyi bir deneyim olacağını bende zannetmiyorum.
erenspurs dedi: TR serveri yok diye biliyorum hiç düzgün bir deneyim olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İnterneti iyiyse bir miktar oynatabilir ama çok da iyi bir deneyim olacağını bende zannetmiyorum.
I IDisaster Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 326 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #7 İnternetim 100 megabit fakat sırf şu oyuna aşığım denebilir. Bugün sırf bu oyun için PS4 Pro kovalamaya başladım. 2. el temiz bulursam alacağım. Sistemim oldukça güçlü oyunu açamayacığını düşünmüyorum fakat keşke oynama fırsatım olsa...
İnternetim 100 megabit fakat sırf şu oyuna aşığım denebilir. Bugün sırf bu oyun için PS4 Pro kovalamaya başladım. 2. el temiz bulursam alacağım. Sistemim oldukça güçlü oyunu açamayacığını düşünmüyorum fakat keşke oynama fırsatım olsa...