D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 16 Kasım 2021 #1 Daha biraz önce format attım ve bunu hiç yüklemedim. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 9,6 KB · Görüntüleme: 1.578
Çözüm D D Do It Yourself 17 Kasım 2021 Formattan sonra fark ettim ben de. Ne olduğunu çözemedim henüz. Donkobus dedi: Daha biraz önce format attım ve bunu hiç yüklemedim. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Buldum, K-Lite Codec Pack Mega ile beraber yükleniyor.
Formattan sonra fark ettim ben de. Ne olduğunu çözemedim henüz. Donkobus dedi: Daha biraz önce format attım ve bunu hiç yüklemedim. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Buldum, K-Lite Codec Pack Mega ile beraber yükleniyor.
D Do It Yourself Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 84 Çözümler 2 17 Kasım 2021 #2 Formattan sonra fark ettim ben de. Ne olduğunu çözemedim henüz. Donkobus dedi: Daha biraz önce format attım ve bunu hiç yüklemedim. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Buldum, K-Lite Codec Pack Mega ile beraber yükleniyor. Son düzenleme: 17 Kasım 2021 Artı 3 Eksi Çözüm
Formattan sonra fark ettim ben de. Ne olduğunu çözemedim henüz. Donkobus dedi: Daha biraz önce format attım ve bunu hiç yüklemedim. Bunun ne olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Buldum, K-Lite Codec Pack Mega ile beraber yükleniyor.
KS KS D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 17 Kasım 2021 #3 Do It Yourself dedi: Formattan sonra fark ettim ben de. Ne olduğunu çözemedim henüz. Buldum, K-Lite Codec Pack Mega ile beraber yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Do It Yourself dedi: Formattan sonra fark ettim ben de. Ne olduğunu çözemedim henüz. Buldum, K-Lite Codec Pack Mega ile beraber yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Y ywasz Yoctopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2022 #4 K-Lite Codec Pack yanında senin ağ hareketlerini takip eden bir program. Kurulum yaparken opsiyonel olarak yüklemeyi sunuyor ben reddettim. Artı 2 Eksi
K-Lite Codec Pack yanında senin ağ hareketlerini takip eden bir program. Kurulum yaparken opsiyonel olarak yüklemeyi sunuyor ben reddettim.