Infinix GT 20 Pro alınır mı?

Sahibinden de ilan veren yerler kayıtlarını kendileri yapıyorlarmış sınırsız garanti falan yazıyor garanti konusunu bilmiyorum ama.
4 - 8 ay kullanım sonrasında imei iptal ediliyor, ondan sonra tekrar yollayıp tekrar imei attırmanız gerekiyor (etrafınızda direnç yapmadan telefona imei atabilecek birisi varsa yollamanıza gerek yok). Garanti konusu ise parça bozuksa telefondan veya kendilerinden bile kaynaklansa yaparken para istiyorlar hocam. Benim fikrimi sorarsan bu durumlarda bile alınır.

Bende aynı fikirdeyim zamanında ben ASUS ROG Phone 8 alacaktım ama telefon pahalıydı bir yerine bir şey olsa yaptıramam korkusu ile almamıştım. Fakat bu telefon zaten o kadar pahalı değil alınabilir olarak bakıyorum.

Daha 3 gün önce redmi note 12 pro 5g aldım. Yaşadığım yerden dolayı kaçak kullanamam telefonu zaman kaybı olur benim için. Bu telefonu görseydim ve fırsatım olsaydı şahsen alırdım.

Telefonu aldık performansı falan efsane hayvani şekilde ısınıcağını tahmin ediyordum öylede oldu 120 FPS oynayınca normal olarak aşırı ısınıyor tekrardan bir IMEI artıracağız telefonda güncelleme yapamıyoruz IMEI'den kaynaklı büyük ihtimalle tam olarak test edemedim 10 dk falan oyun oynayabildim anca IMEI attırıp şöyle birkaç gün test edip tekrar bilgi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…