T trakyaliyimaga Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2024 #1 Infinix GT 20 Pro, Xiaomi 14T var aklımda ama kararsız kaldim ve Online alacağım icin dukkan tavsiyesi istiyorum.
Infinix GT 20 Pro, Xiaomi 14T var aklımda ama kararsız kaldim ve Online alacağım icin dukkan tavsiyesi istiyorum.
8 848415 Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 295 27 Kasım 2024 #2 trakyaliyimaga dedi: Infinix GT 20 Pro, Xiaomi 14T var aklımda ama kararsız kaldim ve Online alacağım icin dukkan tavsiyesi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaçparaya alıcaksın onu söyle .
trakyaliyimaga dedi: Infinix GT 20 Pro, Xiaomi 14T var aklımda ama kararsız kaldim ve Online alacağım icin dukkan tavsiyesi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaçparaya alıcaksın onu söyle .
T trakyaliyimaga Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2024 #3 848415 dedi: Kaçparaya alıcaksın onu söyle . Genişletmek için tıkla... Param var. Daha once bikac kez dolandirildim. Hem telde hem parada
848415 dedi: Kaçparaya alıcaksın onu söyle . Genişletmek için tıkla... Param var. Daha once bikac kez dolandirildim. Hem telde hem parada
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Kasım 2024 #4 trakyaliyimaga dedi: Param var. Daha once bikac kez dolandirildim. Hem telde hem parada Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar maks?
trakyaliyimaga dedi: Param var. Daha once bikac kez dolandirildim. Hem telde hem parada Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar maks?
T trakyaliyimaga Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2024 #5 VakumBalığı dedi: Bütçen ne kadar maks? Genişletmek için tıkla... 15bin ama 12bin yurtdisi icin uygun sanirim. Garantisiz tel sonucta
VakumBalığı dedi: Bütçen ne kadar maks? Genişletmek için tıkla... 15bin ama 12bin yurtdisi icin uygun sanirim. Garantisiz tel sonucta
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Kasım 2024 #6 trakyaliyimaga dedi: 15bin ama 12bin yurtdisi icin uygun sanirim. Garantisiz tel sonucta Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alacaksan alabilirsin. Özellik olarak iyi ikiside. 14T proya çıksan daha iyi olur.
trakyaliyimaga dedi: 15bin ama 12bin yurtdisi icin uygun sanirim. Garantisiz tel sonucta Genişletmek için tıkla... Yurt dışı alacaksan alabilirsin. Özellik olarak iyi ikiside. 14T proya çıksan daha iyi olur.
T trakyaliyimaga Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Kasım 2024 #7 VakumBalığı dedi: Yurt dışı alacaksan alabilirsin. Özellik olarak iyi ikiside. 14T proya çıksan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ya bozulursa korkusu var infinix gt 20 pro 11 bin civari bozulsada cok uzmez beni. Bide guvenilir online alabilecegim dukkan varmi
VakumBalığı dedi: Yurt dışı alacaksan alabilirsin. Özellik olarak iyi ikiside. 14T proya çıksan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ya bozulursa korkusu var infinix gt 20 pro 11 bin civari bozulsada cok uzmez beni. Bide guvenilir online alabilecegim dukkan varmi
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Kasım 2024 #8 VakumBalığı dedi: Yurt dışı alacaksan alabilirsin. Özellik olarak iyi ikiside. 14T proya çıksan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onun haricinde 14T daha performanslı gt 20 proya göre. trakyaliyimaga dedi: Ya bozulursa korkusu var infinix gt 20 pro 11 bin civari bozulsada cok uzmez beni. Bide guvenilir online alabilecegim dukkan varmi Genişletmek için tıkla... Valla sarı siteden bakman lazım ilanlara, yurt dışı kullanmadım ve alamadığım için bir şey diyemem. Kullanan kişilerden bilgi alman daha iyi olur.
VakumBalığı dedi: Yurt dışı alacaksan alabilirsin. Özellik olarak iyi ikiside. 14T proya çıksan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onun haricinde 14T daha performanslı gt 20 proya göre. trakyaliyimaga dedi: Ya bozulursa korkusu var infinix gt 20 pro 11 bin civari bozulsada cok uzmez beni. Bide guvenilir online alabilecegim dukkan varmi Genişletmek için tıkla... Valla sarı siteden bakman lazım ilanlara, yurt dışı kullanmadım ve alamadığım için bir şey diyemem. Kullanan kişilerden bilgi alman daha iyi olur.