Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 6 Eylül 2025 #1 Şu an Infinix GT 20 Pro kullanıyorum, gayet memnunum fakat iPhone 11 var şu an boşta, bir denemek istiyorum. Sizce değer mi?
Şu an Infinix GT 20 Pro kullanıyorum, gayet memnunum fakat iPhone 11 var şu an boşta, bir denemek istiyorum. Sizce değer mi?
A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.461 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Eylül 2025 #2 Enahaine dedi: Şu an Infinix GT 20 Pro kullanıyorum, gayet memnunum fakat iPhone 11 var şu an boşta, bir denemek istiyorum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Para ödemeyeceksiniz sonucta. Denemekten zarar gelmez.
Enahaine dedi: Şu an Infinix GT 20 Pro kullanıyorum, gayet memnunum fakat iPhone 11 var şu an boşta, bir denemek istiyorum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Para ödemeyeceksiniz sonucta. Denemekten zarar gelmez.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.475 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 Enahaine dedi: Şu an Infinix GT 20 Pro kullanıyorum, gayet memnunum fakat iPhone 11 var şu an boşta, bir denemek istiyorum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 bu zamana göre artık komik bir telefon. Alınmaz. Alacaksanız da düz alınmaz. Ama deneyin.
Enahaine dedi: Şu an Infinix GT 20 Pro kullanıyorum, gayet memnunum fakat iPhone 11 var şu an boşta, bir denemek istiyorum. Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... iPhone 11 bu zamana göre artık komik bir telefon. Alınmaz. Alacaksanız da düz alınmaz. Ama deneyin.