Infinix GT 30 Pro alınır mı?

Kaan_X_X

Picopat
Daha fazla  
Merhaba hardcore bir PUBG Mobile oyuncusuyum, oyunu ciddi oynuyorum ana cihazım olan Infinix GT 20 Pro kırıldı ekran için 20k teklif ediyorlar performans düşkünü biriyim bir üst modeli olan Infinix GT 30 Pro modeli alınır mı? Dark flare rengini seçtim cihaz aşırı ısındığını belirtilmiş Reddit'te 14K fiyat bandında PUBG 120 FPS nasıl ya da alınır mı fiyatına değer mi?

Cihazı kullanan arkadaşım var ama cihazın sadece ilk 20 dk içinde 120 FPS verdiğini ve sonradan 90 ve hatta 45 kadar düştüğnü söyledi ama hala şüpheliyim.

Cihazı kullanan arkadaşım var ama cihazın sadece ilk 20 dk içinde 120 FPS verdiğini ve sonradan 90 ve hatta 45 kadar düştüğnü söyledi ama hala şüpheliyim.
Bende poco f6 kullanıyorum ağır pubg oynarım, bendede 60 düşüyor. Isındığı için termal throttling yiyor. Bir soğutucu işini görür.

Elimde zoinco soğtucu var ama eğer ısınma sorunu devam ederse BlackShark cooler 5 Pro alabilirm chipset olarak MediaTek Dimensity kullandığı için ısınma sorunu devam ediceğni düşünüyorum Snapdragon gibi kaliteli SD 3 gen 2 kulansa güzel olurdu aslında.

Elimde zoinco soğtucu var ama eğer ısınma sorunu devam ederse BlackShark cooler 5 Pro alabilirm chipset olarak MediaTek Dimensity kullandığı için ısınma sorunu devam ediceğni düşünüyorum Snapdragon gibi kaliteli SD 3 gen 2 kulansa güzel olurdu aslında.
Bende snapdragon var yinede ısınıyor tabi mediatek tarafını biliemem. Ama büyük ölçüde güçlü bir soğutucu çözer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı