Aynı telefona sahibiz evde var. Cihaz qi standart şarj kablosuz destekliyormuş.
Detay:
cellularline MagSafe zaten MagSafe qi gibi bir standart. Ancak MagSafe terimi Apple tarafında önem kazanıyor. Çünkü MagSafe ürünleri uyumlu iPhone veya kılıflarıyla manyetik bir şekilde tutturmanız mümkün.
Qi, cep telefonlarını şarj etmek için iki özellik sunar: Temel güç profili (Basic Power profile: Bpp) ve genişletilmiş güç profili (extended Power profile: Epp). Bu profiller, elektriğe karşı direnç göstermek yerine 15 watt'a kadar maksimum gücü hedeflemektedirler.
Max 15 watt anlamına geliyor.
Aynı telefona sahibiz evde var. Cihaz Qi standart sarj kablosuz destekliyormuş.
Detay :
Cellularline MagSafe Zaten MagSafe Qi gibi bir standart. Ancak MagSafe terimi Apple tarafında önem kazanıyor. Çünkü MagSafe ürünleri uyumlu iPhone veya kılıflarıyla manyetik bir şekilde tutturmanız mümkün.
Qi, cep telefonlarını şarj etmek için iki özellik sunar: Temel Güç Profili (Basic Power Profile: BPP) ve Genişletilmiş Güç Profili (Extended Power Profile: EPP). Bu profiller, elektriğe karşı direnç göstermek yerine 15 watt'a kadar maksimum gücü hedeflemektedirler.
Max 15 watt anlamına geliyor.
Alacağın yerin nasıl iadesi yok ? İnternet üzerinden alıyorsan 14 gün zorunluluğu var. Pakete ve ürüne zarar gelmediği sürece. Ancak deneyimim olmadı,sadece internet üzerinden araştırma yolu ile yönlendirdim sadece. Telefonculara güven olmasa da,gidip sorabilirsin ekstra olarak.Teşekkürler hocam.
Reis elimde patlamaz demi ya alacağım yerde iade yok kesin var mı internette bi video fln da gormedim
Alacağın yerin nasıl iadesi yok? İnternet üzerinden alıyorsan 14 gün zorunluluğu var. Pakete ve ürüne zarar gelmediği sürece. Ancak deneyimim olmadı, sadece internet üzerinden araştırma yolu ile yönlendirdim sadece. Telefonculara güven olmasa da, gidip sorabilirsin ekstra olarak.
Alacağın yerin nasıl iadesi yok? İnternet üzerinden alıyorsan 14 gün zorunluluğu var. Pakete ve ürüne zarar gelmediği sürece. Ancak deneyimim olmadı, sadece internet üzerinden araştırma yolu ile yönlendirdim sadece. Telefonculara güven olmasa da, gidip sorabilirsin ekstra olarak.
Dolap yerine Hepsiburada vs gibi yerlerden almanı tavsiye ederim. En azından iade hakkın oluşur. Ve Android, MagSafe sorusuna gelecek olursa, araştılar sonucu bunu belirtmek istedim; Apple MagSafe, Android Telefonları da Åarj Edebiliyor
Tecrübem olmadığı konu hakkında yanlış fikir belirtmek istemem açıkçası. Telefonu fazla bilende yok. Oysaki; F/P olarak üstüne yok bence![]()
Banada öyle geliyor ama 11.500 TL sıfırı (YD) maalesef ki kaçak kayıt yolları ile ilerliyor. Vergilerle vs 30'u geçerse,bence alınmaz. Maksat zaten böyle bir telefonu,bu fiyata alabilmek. 144 hz bile daha adam akıllı gelmemişken,adamlar çoktan getirdiTR'ye bir gelsin bu telefon patlar.
Bana da öyle geliyor ama 11.500 TL sıfırı (yurt dışı) maalesef ki kaçak kayıt yolları ile ilerliyor. Vergilerle vs 30'u geçerse, bence alınmaz. Maksat zaten böyle bir telefonu, bu fiyata alabilmek. 144 Hz bile daha adamakıllı gelmemişken, adamlar çoktan getirdi![]()
Kesinlikle. O zaman dene şansına hocam artıkYani adamlar 144Hz S24 de bile yokken getirdi yani soylemeyi unutmusum dolapdan alma sebebim alacağım adam sifir satiyor ama Trendyol'da vs dukkani yok dolapda satis yapio ve o urunu baska yerde bulamadim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.