EfeErdem Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 İkinci el 3000 TL'ye buldum. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
F furkannbey Picopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 İkinci el olarak kaç gün kullanılmış? Kasa ve ekran durumu nasıl? Kameralarda sorun var mı?
EfeErdem Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #3 furkannbey dedi: İkinci el olarak kaç gün kullanılmış? Kasa ve ekran durumu nasıl? Kameralarda sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Bu attığınız hot 12 ben pro yu sormuştum. furkannbey dedi: İkinci el olarak kaç gün kullanılmış? Kasa ve ekran durumu nasıl? Kameralarda Genişletmek için tıkla... furkannbey dedi: İkinci el olarak kaç gün kullanılmış? Kasa ve ekran durumu nasıl? Kameralarda sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Pro da 8 gb ram olması lazım. Bi sorunu olmadığı söylenmiş alırken kontrol edicem zaten.
furkannbey dedi: İkinci el olarak kaç gün kullanılmış? Kasa ve ekran durumu nasıl? Kameralarda sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Bu attığınız hot 12 ben pro yu sormuştum. furkannbey dedi: İkinci el olarak kaç gün kullanılmış? Kasa ve ekran durumu nasıl? Kameralarda Genişletmek için tıkla... furkannbey dedi: İkinci el olarak kaç gün kullanılmış? Kasa ve ekran durumu nasıl? Kameralarda sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Pro da 8 gb ram olması lazım. Bi sorunu olmadığı söylenmiş alırken kontrol edicem zaten.
F furkannbey Picopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 EfeErdem dedi: Bu attığınız hot 12 ben pro yu sormuştum. Pro da 8 gb ram olması lazım. Genişletmek için tıkla... hatamı düzenledim attım aslında 12 sin de 6g ram var eğer öyle prosu ile absürt bir fark yok ise 12 si de iş görür diye düşünüyorum. EfeErdem dedi: Bir sorunu olmadığı söylenmiş alırken kontrol edeceğim zaten. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ikinci el güven vermiyor ikinci el olarak bir telefoncudan mı yoksa sahibinden mi alacaksınız?
EfeErdem dedi: Bu attığınız hot 12 ben pro yu sormuştum. Pro da 8 gb ram olması lazım. Genişletmek için tıkla... hatamı düzenledim attım aslında 12 sin de 6g ram var eğer öyle prosu ile absürt bir fark yok ise 12 si de iş görür diye düşünüyorum. EfeErdem dedi: Bir sorunu olmadığı söylenmiş alırken kontrol edeceğim zaten. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ikinci el güven vermiyor ikinci el olarak bir telefoncudan mı yoksa sahibinden mi alacaksınız?
EfeErdem Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #5 furkannbey dedi: hatamı düzenledim attım aslında 12 sin de 6g ram var eğer öyle prosu ile absürt bir fark yok ise 12 si de iş görür diye düşünüyorum. Açıkçası ikinci el güven vermiyor ikinci el olarak bir telefoncudan mı yoksa sahibinden mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Sahibinden alıcam.
furkannbey dedi: hatamı düzenledim attım aslında 12 sin de 6g ram var eğer öyle prosu ile absürt bir fark yok ise 12 si de iş görür diye düşünüyorum. Açıkçası ikinci el güven vermiyor ikinci el olarak bir telefoncudan mı yoksa sahibinden mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Sahibinden alıcam.
F furkannbey Picopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #6 Eğer yurtiçi kayıt ise sahibinin dediği gibi temiz ise alınabilir Linki var mı ?
EfeErdem Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #7 atıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-acil-satilik-3-aylik-cihaz-1065048857/detay
atıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-acil-satilik-3-aylik-cihaz-1065048857/detay