Infinix Hot 20 alınır mı?

Erenroids

Hectopat
Daha fazla  
5000TL bütçem var bu modeli buldum özellikleri vs de iyi alınır mı sizce?

Tek kelime ile çöp. GM 23 SE ya da Redmi 10 almanı tavsiye ederim.

Hayır alınmaz. Günlük kullanıma uygun bir telefon, mesela ben telefondan oyun oynamıyorum sadece sosyal medya falan o yüzden benim için şarj, kamera, kullanım rahatlığı önemli. Alma amacınız nedir?

Neden çöp General Mobile adını almayın çöpten beter bir marka

Hayır alınmaz. Günlük kullanıma uygun bir telefon, mesela ben telefondan oyun oynamıyorum sadece sosyal medya falan o yüzden benim için şarj, kamera, kullanım rahatlığı önemli. Alma amacınız nedir?

Fazla oyun oynayan biri değilim günlük kullanım sosyal medya vb

Neye göre çöp? Özellikleri karşılaştırınca sence Infinix Hot 20, GM23 SE'den kötü bir telefon mu yoksa ezbere mi öneri yapıyorsun? Konu sahibinin kendi söylediği telefon senin söylediğin 2 telefondan da iyi. Belki Redmi 10 alınabilir ama 4 GB RAM artık yetmiyor arayüzde sürekli takılma vb. olacağı için Infinix Hot 20 daha mantıklı olur. General Mobile gibi kalitesiz bir markaya bulaşmaya bile gerek yok GM21 Pro kullanıyorum gördüğüm en dandik malzemeli telefon olabilir.

iPhone yönelmenizi tavsiye ederim. Uzun kullanım açısından, 0 IP7 bulmak zor fakat yenilenmiş 128 GB IP 7 alabilirsin. Sıfır istiyorsan Samsung A13 64 GB alabilirsin.

Ekran kalitesi bir tık kötü. Ben olsam gsi rom + gcam kurup kullanırdım veya yurtdışı telefon alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı