Infinix Hot 20 için TWRP veya OrangeFox var mı?

Hocam bu 5G olan cihaz ama, sorun çıkmaz mı? Benim telefonun modeli X6826C ama buradaki X666B.

Fastboot'tan yazdırmak derken kastettiğiniz şey PC ye kablo ile bağladığımız mı?
Bir şey olacağını zannetmiyorum tabii telefonun içi aynı tek fark 5G olması ise.

Hocam size son bir sorum olacaktı, GSI ROM'da çalışmayacak bir bileşen olabilir mi?
Dürüst olmak gerekirse bir değil bir çok bileşen olacak. GSI ROM'lar cihazınızın özelliklerine optimize edilmediği ve test amaçlı oldukları için sizin çözünürlüğünüz ve sistem sürücüleriniz sıkıntı yapabilir.

Parlaklık kaydırgacı sıkıntı yapabilir mesela. Parlaklığınız sürekli %100 olmazsa ekranınız hiç açılmayabilir, her seferinde cihazı yeniden başlatmak zorunda kalabilirsiniz. Wi-Fi çalışmayabilir, çok yavaş olabilir veya sürekli kesilebilir. Hücresel veride aynılarını yaşama ihtimaliniz daha düşük ancak imkansız değil.

Parlaklık Treble ayarları kurcalanarak ve/ya Termux ile bir kaç satır kod girilerek (çoğu root gerektirir) düzeltilebiliyor bazı cihazlarda ancak şans işi.

Veya çok şanslı olabilirsiniz, ekran çözünürlüğünüz kusursuz uyar ve bu sorunları yaşamazsınız. Yaşarsanız ve çözemezseniz de Stock'a dönmek kolay olduğu için tek sorun verileriniz olacak, onları da yedekledikten sonra kurmayı deneyebilirsiniz. En kötü ihtimalle deneyim olur.

Veri konusunda hiç sorunum yok hocam, peki stock ROM konusunda Custom recovery gerekir mi ve sağlam stock ROM'u nereden bulabilirim?

Site sağlam. Eski Samsung telefon için buradan ROM indirmiştim sıkıntı çıkmadı.

Veri konusunda hiç sorunum yok hocam, peki stock ROM konusunda Custom recovery gerekir mi ve sağlam stock ROM'u nereden bulabilirim?
Gerekmez.

Stock ROM bulmak pek çok cihaz için çok kolay, aratarak bulabilirsiniz. Bakın 5 saniyelik bir aratma işleminin sonucu bu:

Yanlış kod adı. Cihazı bozarsınız böyle.

Hocamın dediği gibi Project Elixir en iyisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…