codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #21 Spydea dedi: Hocam yedekte dursun diye stock rom'u da indireceğim bilgisayara da kafam karıştı, V sayıları var kalınlaştırılmış, onlardan hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Emin olamadım ben de. İndirin birini, system imajının çok farklı olacağını ve sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Spydea dedi: Hocam yedekte dursun diye stock rom'u da indireceğim bilgisayara da kafam karıştı, V sayıları var kalınlaştırılmış, onlardan hangisini seçeceğim? Genişletmek için tıkla... Emin olamadım ben de. İndirin birini, system imajının çok farklı olacağını ve sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #22 codefl0w dedi: Emin olamadım ben de. İndirin birini, system imajının çok farklı olacağını ve sorun yaratacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mobifirmware diye bir yerden tam uyumlu olduğu iddia edilen bir imaj buldum, site güvenli midir? Birde telefonu brick etme ihtimalim yüzde kaç?
codefl0w dedi: Emin olamadım ben de. İndirin birini, system imajının çok farklı olacağını ve sorun yaratacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mobifirmware diye bir yerden tam uyumlu olduğu iddia edilen bir imaj buldum, site güvenli midir? Birde telefonu brick etme ihtimalim yüzde kaç?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #23 Spydea dedi: Hocam mobifirmware diye bir yerden tam uyumlu olduğu iddia edilen bir imaj buldum, site güvenli midir? Birde telefonu brick etme ihtimalim yüzde kaç? Genişletmek için tıkla... Sadece GSI yükleyerek bricklemek için 45 IQ olmanız gerekiyor denebilir hocam. Site hakkında bilgim yok ancak deneyebilirsiniz.
Spydea dedi: Hocam mobifirmware diye bir yerden tam uyumlu olduğu iddia edilen bir imaj buldum, site güvenli midir? Birde telefonu brick etme ihtimalim yüzde kaç? Genişletmek için tıkla... Sadece GSI yükleyerek bricklemek için 45 IQ olmanız gerekiyor denebilir hocam. Site hakkında bilgim yok ancak deneyebilirsiniz.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #24 @possessive @codefl0w hocalarım başlıyorum şimdi işleme, sorun olursa bilgilendiririm. Yardımlarınız için teşekkürler.
@possessive @codefl0w hocalarım başlıyorum şimdi işleme, sorun olursa bilgilendiririm. Yardımlarınız için teşekkürler.
possessive Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 189 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #25 Kolay gelsin.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #26 Tek tek yazacağım anlık durumları şuan. Bootloader kilidi açıldı @codefl0w Hocam cihaz bricklendi. Son düzenleme: 10 Şubat 2024
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #27 Spydea dedi: @codefl0w Hocam cihaz bricklendi. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi açtıktan sonra mı?
Spydea dedi: @codefl0w Hocam cihaz bricklendi. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi açtıktan sonra mı?
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #28 codefl0w dedi: Bootloader kilidi açtıktan sonra mı? Genişletmek için tıkla... GSI flashladıktan sonra. Hocam ne yapmam lazım korkuyorum ya.
codefl0w dedi: Bootloader kilidi açtıktan sonra mı? Genişletmek için tıkla... GSI flashladıktan sonra. Hocam ne yapmam lazım korkuyorum ya.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #29 Spydea dedi: GSI flashladıktan sonra. Hocam ne yapmam lazım korkuyorum ya. Genişletmek için tıkla... Fastboot erişiminiz olmalı o halde. Stock system imajını yeniden flashlamanız yetecektir.
Spydea dedi: GSI flashladıktan sonra. Hocam ne yapmam lazım korkuyorum ya. Genişletmek için tıkla... Fastboot erişiminiz olmalı o halde. Stock system imajını yeniden flashlamanız yetecektir.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #30 codefl0w dedi: Fastboot erişiminiz olmalı o halde. Stock system imajını yeniden flashlamanız yetecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl flashlayacağım hocam? Aynı komutlarla mı?
codefl0w dedi: Fastboot erişiminiz olmalı o halde. Stock system imajını yeniden flashlamanız yetecektir. Genişletmek için tıkla... Nasıl flashlayacağım hocam? Aynı komutlarla mı?