codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #31 Spydea dedi: Nasıl flashlayacağım hocam? Aynı komutlarla mı? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #32 codefl0w dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam mobifirmware olan olmadı sizin attığınızı indiriyorum. Çözülür değil mi?
codefl0w dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam mobifirmware olan olmadı sizin attığınızı indiriyorum. Çözülür değil mi?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #33 Spydea dedi: Hocam mobifirmware olan olmadı sizin attığınızı indiriyorum. Çözülür değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğru system imajıysa neden olmasın hocam.
Spydea dedi: Hocam mobifirmware olan olmadı sizin attığınızı indiriyorum. Çözülür değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğru system imajıysa neden olmasın hocam.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #34 codefl0w dedi: Doğru system imajıysa neden olmasın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam komutlarla alakalı bir sorun yaşıyorum sanırım, hangi komutları kullanacağım?
codefl0w dedi: Doğru system imajıysa neden olmasın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam komutlarla alakalı bir sorun yaşıyorum sanırım, hangi komutları kullanacağım?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #35 Spydea dedi: Hocam komutlarla alakalı bir sorun yaşıyorum sanırım, hangi komutları kullanacağım? Genişletmek için tıkla... Basit iş hocam, fastboot flash system "sistem imajınızın dosya yolu" şeklinde yapacaksınız.
Spydea dedi: Hocam komutlarla alakalı bir sorun yaşıyorum sanırım, hangi komutları kullanacağım? Genişletmek için tıkla... Basit iş hocam, fastboot flash system "sistem imajınızın dosya yolu" şeklinde yapacaksınız.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #36 codefl0w dedi: Basit iş hocam, fastboot flash system "sistem imajınızın dosya yolu" şeklinde yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... system.img diye bir dosya yok hocam. Hangisi oluyor tam olarak?
codefl0w dedi: Basit iş hocam, fastboot flash system "sistem imajınızın dosya yolu" şeklinde yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... system.img diye bir dosya yok hocam. Hangisi oluyor tam olarak?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #37 Sp Flash Tool için uygun bunlar daha çok. Bu komutu deneyin lütfen. Çalışacağını düşünmüyorum ancak belki sistem imajı super'a dahildir bu cihazda. Ayrıca system.map dosyasını da flashlamayı deneyebilirsiniz isterseniz ancak işlevi olacağını düşünmüyorum yine. fastboot flash super super.img Genişletmek için tıkla...
Sp Flash Tool için uygun bunlar daha çok. Bu komutu deneyin lütfen. Çalışacağını düşünmüyorum ancak belki sistem imajı super'a dahildir bu cihazda. Ayrıca system.map dosyasını da flashlamayı deneyebilirsiniz isterseniz ancak işlevi olacağını düşünmüyorum yine. fastboot flash super super.img Genişletmek için tıkla...
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #38 Hocam super.img'i flashladım ama hala 5 saniye sonra şeysinde loop a giriyor. SP Flash Tool da cihazı görmüyor.
Hocam super.img'i flashladım ama hala 5 saniye sonra şeysinde loop a giriyor. SP Flash Tool da cihazı görmüyor.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Şubat 2024 #39 Spydea dedi: Hocam super.img'i flashladım ama hala 5 saniye sonra şeysinde loop a giriyor. SP Flash Tool da cihazı görmüyor. Genişletmek için tıkla... 5 saniye sonra şeysi derken?
Spydea dedi: Hocam super.img'i flashladım ama hala 5 saniye sonra şeysinde loop a giriyor. SP Flash Tool da cihazı görmüyor. Genişletmek için tıkla... 5 saniye sonra şeysi derken?
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #40 codefl0w dedi: 5 saniye sonra şeysi derken? Genişletmek için tıkla... Hocam 5 saniye sonra sistem boot edilecek şeyi.
codefl0w dedi: 5 saniye sonra şeysi derken? Genişletmek için tıkla... Hocam 5 saniye sonra sistem boot edilecek şeyi.