E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #11 VAKUR42 dedi: Wipe datayı kendi kurtarma modundan mı yaptınız? Genişletmek için tıkla... Geç cevap için özür dilerim evet kurtarma modundan yaptım. Silinen üye dedi: Bunun için box gerekebilir. GSM tool sitesine bakın. Genişletmek için tıkla... Box ile. Yapmayı denedim hata veriyor
VAKUR42 dedi: Wipe datayı kendi kurtarma modundan mı yaptınız? Genişletmek için tıkla... Geç cevap için özür dilerim evet kurtarma modundan yaptım. Silinen üye dedi: Bunun için box gerekebilir. GSM tool sitesine bakın. Genişletmek için tıkla... Box ile. Yapmayı denedim hata veriyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.196 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 6 Ocak 2024 #12 enercii31 dedi: Box ile. Yapmayı denedim hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hangi box ile yapıldı?
enercii31 dedi: Box ile. Yapmayı denedim hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Hangi box ile yapıldı?