E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Merhaba Infinix Hot 20i için TWRP arıyorum. Varsa verir misiniz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Aralık 2023 #2 unofficial twrp 3.7.0 Root Infinix hot 20i download unofficial twrp 3.7.0 root Infinix hot 20i, user who own Infinix hot 20i can root it by following below guide unofficialtwrp.com
unofficial twrp 3.7.0 Root Infinix hot 20i download unofficial twrp 3.7.0 root Infinix hot 20i, user who own Infinix hot 20i can root it by following below guide unofficialtwrp.com
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 erme dedi: unofficial twrp 3.7.0 Root Infinix hot 20i download unofficial twrp 3.7.0 root Infinix hot 20i, user who own Infinix hot 20i can root it by following below guide unofficialtwrp.com Genişletmek için tıkla... Hocam o çalışmıyor kaç defa denedim ama çalışmadı.
erme dedi: unofficial twrp 3.7.0 Root Infinix hot 20i download unofficial twrp 3.7.0 root Infinix hot 20i, user who own Infinix hot 20i can root it by following below guide unofficialtwrp.com Genişletmek için tıkla... Hocam o çalışmıyor kaç defa denedim ama çalışmadı.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Aralık 2023 #4 Çalışmadı ne demek? Biraz detay verir misiniz?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.941 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 Bu markanın çok büyük ihtimalle hiçbir telefonunun modeli için custom recovery bulunmuyor. Ne için lazımdı? erme dedi: Çalışmadı ne demek? Biraz detay verir misiniz? Genişletmek için tıkla... O site genelde fake oluyor.
Bu markanın çok büyük ihtimalle hiçbir telefonunun modeli için custom recovery bulunmuyor. Ne için lazımdı? erme dedi: Çalışmadı ne demek? Biraz detay verir misiniz? Genişletmek için tıkla... O site genelde fake oluyor.
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #6 erme dedi: Çalışmadı ne demek? Biraz detay verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Verdiği dosya bozuk hocam. Crownguard dedi: Bu markanın çok büyük ihtimalle hiçbir telefonunun modeli için Custom recovery bulunmuyor. Ne için lazımdı? O site genelde fake oluyor. Genişletmek için tıkla... GSI için.
erme dedi: Çalışmadı ne demek? Biraz detay verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Verdiği dosya bozuk hocam. Crownguard dedi: Bu markanın çok büyük ihtimalle hiçbir telefonunun modeli için Custom recovery bulunmuyor. Ne için lazımdı? O site genelde fake oluyor. Genişletmek için tıkla... GSI için.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.941 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #7 Recovery haricinde kurulum yapılamıyor mu? Yanlış hatırlamıyorsam recovery haricinde de GSI ROM atabiliyorsunuz.
Recovery haricinde kurulum yapılamıyor mu? Yanlış hatırlamıyorsam recovery haricinde de GSI ROM atabiliyorsunuz.
E enercii31 Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #8 Crownguard dedi: Recovery haricinde kurulum yapılamıyor mu? Yanlış hatırlamıyorsam recovery haricinde de GSI ROM atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam TWRP var mı diye sordum. Olmazsa ADB ile atarım, sıkıntı olmaz yani. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2023
Crownguard dedi: Recovery haricinde kurulum yapılamıyor mu? Yanlış hatırlamıyorsam recovery haricinde de GSI ROM atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam TWRP var mı diye sordum. Olmazsa ADB ile atarım, sıkıntı olmaz yani.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.181 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Aralık 2023 #9 erme dedi: unofficial twrp 3.7.0 Root Infinix hot 20i download unofficial twrp 3.7.0 root Infinix hot 20i, user who own Infinix hot 20i can root it by following below guide unofficialtwrp.com Genişletmek için tıkla... Clickbait olma ihtimali var?
erme dedi: unofficial twrp 3.7.0 Root Infinix hot 20i download unofficial twrp 3.7.0 root Infinix hot 20i, user who own Infinix hot 20i can root it by following below guide unofficialtwrp.com Genişletmek için tıkla... Clickbait olma ihtimali var?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.941 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #10 enercii31 dedi: Hocam TWRP var mı diye sordum. Olmazsa ADB ile atarım, sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Onu geçtik hocam zaten. Crownguard dedi: Bu markanın çok büyük ihtimalle hiçbir telefonunun modeli için custom recovery bulunmuyor. Genişletmek için tıkla...
enercii31 dedi: Hocam TWRP var mı diye sordum. Olmazsa ADB ile atarım, sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Onu geçtik hocam zaten. Crownguard dedi: Bu markanın çok büyük ihtimalle hiçbir telefonunun modeli için custom recovery bulunmuyor. Genişletmek için tıkla...