Infinix Hot 30 aşırı kasıyor

Aslında cihazın potansiyeli var ama işte yaptıkları XOS yazılımı rezalet telefonun performansını ciddi oranda düşürüyor. Yeni telefon alana kadar şimdilik GSI ROM'da oyun oynayacağım.

Şu anda GSI ROM bu şekilde görünüyor performansı XOS'dan çok çok daha iyi ama telefon arama yaparken sorun çıkıyor nasıl çözerim bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250317-103903_AIDA64.png
    170,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20250317-103854_AIDA64.png
    124,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20250317-104158_Trebuchet.png
    269,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Belki telefonun yazlımını kurcalarken sinyal ayarlarınıda değiştirmiş olabilirsin bu sorunu wifi üzerinden mi mobil veri üzerinden mi ikisininde üzerindende mi yaşıyorsun, eğer ikisininde üzerinden yaşıyorsan wifiyı kapatıp dene olmazsa hattı çıkarıp wifiyı açıp dene

Hiçbir şeyi kurcalamadım. Dümdüz GSI ROM'u DSU sideloader + ADB ile yükledim birisi beni aradı konuşamadık bende bilmiyordum yani. VoLTE veya 3G fark etmez aramada ses yok + kasma yapıyor.

Hiçbir şeyi kurcalamadım. Dümdüz GSI ROM'u DSU sideloader + ADB ile yükledim birisi beni aradı konuşamadık bende bilmiyordum yani. VoLTE veya 3G fark etmez aramada ses yok + kasma yapıyor.
En iyisi bu telefonu oyun oynamak için kullan yeni bir telefon al samsungu önerebilirim telefonları orta kalitenin üstü diyebilerim ama ekranı kolay kırılıyor kaç kere düşürüp ekranını kırmıştım bunun dışında oyun oynamak dışında bütün işlerini sorunsuz görür

S21 FE (8 GB) almayı planlıyorum zaten. 2 ay içinde alacağım o zamana kadar elimdeki cihaz ile idare etmek zorundayım hocam.

Ayrıca önerdiğiniz cihaz elimdekine oranla daha kötü bir donanıma sahip.

Amacım oyun oynamak bu amaca göre A06 hiç mantıklı değil.
Zaten değilde dediğim gibi infinixi oyun oynamak için kullanmanı öneririm ama eğer infinixi günlük işlerim için kullanacağım diyorsan bence oyun oynamak için telefon alma laptop filan al toshibanın laptoplarını öneririm uzun süre kullanmıştım ve ofis laptopu olduğu halde örneğin minecraftı 30 chunklarda sorunsuz takılmadan kasmadan oynatıyordu asphalt gibi tek bir mapte geçen oyunları kolaylıkla kaldırır

Son düzenleme:

Merhaba, bende S7 Edge var ve biliyorsunuzdur ki bu cihazın ekran pikseli çok yüksek. Onun için ayarlara piksel düşürme bile koymuşlar. Ama QHD'den HD'ye düşürsem bile PUBG Mobile'de çok fark göremedim. Ama siz düşürünce bayağı fark yaşanmış. PUBG için kesin olarak geçerli mi bu? Çünkü PC mantığına göre benim performans uçması gerekirken sabit kaldı. Kuşkulandım, acaba bu Samsung özelliği oyunlarda işe yaramıyor mu diye.

Laptop var zaten ama eski çünkü müzik işlerinde kullanıyorum onu. Ben telefonu hep yanımda taşıyabildiğim için oyun oynamaya uygun bir telefon istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…