Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.178 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 MTKClient ile cihazın stock ROM'unu çıkartacağım fakat BROM Mode'a giremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Infinix Hot 30i, Android 12, MT6765H. @codefl0w @364809 @Umut Nas
MTKClient ile cihazın stock ROM'unu çıkartacağım fakat BROM Mode'a giremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Infinix Hot 30i, Android 12, MT6765H. @codefl0w @364809 @Umut Nas
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #21 Crownguard dedi: Şu an zaten ben de müsait değilim pek. Siz dönüş yaparsınız istediğiniz zaman. @codefl0w haber var mı hocam? Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: Henüz bir şey bulamadım hocam, bu hafta sonu daha fazla uğraşacağım. Genişletmek için tıkla... Güç tuşu+ses arttırma+ses kısma basılı tutup MTK bypass V30 ile reboot meta işaretleyin ve brom moda geçin. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Şu an zaten ben de müsait değilim pek. Siz dönüş yaparsınız istediğiniz zaman. @codefl0w haber var mı hocam? Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: Henüz bir şey bulamadım hocam, bu hafta sonu daha fazla uğraşacağım. Genişletmek için tıkla... Güç tuşu+ses arttırma+ses kısma basılı tutup MTK bypass V30 ile reboot meta işaretleyin ve brom moda geçin.
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.178 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #22 @Silinen üye telefonun brick olma ihtimali var mı? Dediğim gibi elimde stock ROM bulunmuyor. Artı 0 Eksi
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #23 Crownguard dedi: @Silinen üye telefonun brick olma ihtimali var mı? Dediğim gibi elimde stock ROM bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam. IMEI işlemlerinde. SP Flash Tool işlemlerinde vs hep bu yöntem kullanılır çünkü daha kolay ve pratik. İsterseniz müsait olunca bir rehber veya video hazirlayabilirim. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: @Silinen üye telefonun brick olma ihtimali var mı? Dediğim gibi elimde stock ROM bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam. IMEI işlemlerinde. SP Flash Tool işlemlerinde vs hep bu yöntem kullanılır çünkü daha kolay ve pratik. İsterseniz müsait olunca bir rehber veya video hazirlayabilirim.
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.178 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #24 @Silinen üye siz bilirsiniz. Telefon kapalıyken mi yapıyorum dediğinizi? Artı 0 Eksi
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #25 Crownguard dedi: @Silinen üye siz bilirsiniz. Telefon kapalıyken mi yapıyorum dediğinizi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez hocam. Cihaz boot animasyonunda olsa bile oluyor. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: @Silinen üye siz bilirsiniz. Telefon kapalıyken mi yapıyorum dediğinizi? Genişletmek için tıkla... Fark etmez hocam. Cihaz boot animasyonunda olsa bile oluyor.
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.178 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #26 Silinen üye dedi: Fark etmez hocam. Cihaz boot animasyonunda olsa bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Size güvenmediğimden değil ama @codefl0w hocamı da bir beklemek istiyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Fark etmez hocam. Cihaz boot animasyonunda olsa bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Size güvenmediğimden değil ama @codefl0w hocamı da bir beklemek istiyorum.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #27 Crownguard dedi: Tamamdır. Size güvenmediğimden değil ama @codefl0w hocamı da bir beklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenmemek en büyük hakkınız hocam. Halihazırda cihaza baglanmak vaadiyle brickciler türedi. Video linkini buldum, isterseniz atayım. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: Tamamdır. Size güvenmediğimden değil ama @codefl0w hocamı da bir beklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenmemek en büyük hakkınız hocam. Halihazırda cihaza baglanmak vaadiyle brickciler türedi. Video linkini buldum, isterseniz atayım.
KS KS Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.178 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #28 @Silinen üye iyi olur. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #29 Crownguard dedi: @Silinen üye iyi olur. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu benim dediğinin programsız versiyonu hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: @Silinen üye iyi olur. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bu benim dediğinin programsız versiyonu hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 7 Aralık 2023 #30 Bir türlü istediğim hedefe ulaşamıyorum, çevremde aynı yongaya sahip cihaz bulamadığım için test de edemiyorum. XDA da boş. Cihaz bu konuda epey problemli anlaşılan :/ Artı 0 Eksi
Bir türlü istediğim hedefe ulaşamıyorum, çevremde aynı yongaya sahip cihaz bulamadığım için test de edemiyorum. XDA da boş. Cihaz bu konuda epey problemli anlaşılan :/