Infinix Hot 40i alınır mı?

Haso32

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Infinix Hot 40 alınır mı? Oyun için çok bir şey istemiyorum, ayrıca normal ihtiyaçlarda kullanılacak. Telefonu satmak için alacağım. Sizce alınır mı? Hiç kullanmadım, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    7,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış anlamayın'da neden en düşük segmentli, giriş seviyesi bile olmayan cihazları soruyorsunuz? Bu fiyata uygun günlük kullanım amacıyla daha iyi ikinci el veya sıfır Samsung S ve A serisi bulunuyor.

Infinix cihazlarda genelde sorun yaşayan fazla oluyor. Bütçe nedir ve 2. ellere açık mısınız?

Hocam yanlış anlamayın'da neden en düşük segmentli, giriş seviyesi bile olmayan cihazları soruyorsunuz? Bu fiyata uygun günlük kullanım amacıyla daha iyi ikinci el veya sıfır Samsung S ve A serisi bulunuyor.

Dün dediğim gibi hocam kendime almıyorum satmak için alacağım sormamda şart sattığım zaman adam demesin elimde kaldı.

Infinix cihazlarda genelde sorun yaşayan fazla oluyor. Bütçe nedir ve 2. ellere açık mısınız?

Hocam şöyle satmak için alacağım ben yurt dışı 5500 TL cihaz satarken en azindan elimde kalmasın telefon o yüzden sordum hiç kullanmadım telefonu en azından satarsam elimde kalmasın diye soruyorum.

Dün dediğim gibi hocam kendime almıyorum satmak için alacağım sormamda şart sattığım zaman adam demesin elimde kaldı.
Infinixi satman hiç kolay olmaz. Samsung modeli A16 yı daha kolay ve çabuk satarsın. Infinix, techno gibi markalardan uzak durun.

Infinix'i satman hiç kolay olmaz. Samsung modeli A16'yı daha kolay ve çabuk satarsın. Infinix, techno gibi markalardan uzak durun.

Xiaomi 13 iyi mi hocam onu aldım satmak için sorun çıkarır mı böyle oyunlarda vs 5500 aldım 16 RAM 256 GB sıfır cihaz.

Infinixi satman hiç kolay olmaz. Samsung modeli A16 yı daha kolay ve çabuk satarsın. Infinix, techno gibi markalardan uzak durun.
Redmi 13 hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…