MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.228 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 1 Temmuz 2025 #11 Haso32 dedi: Dün dediğim gibi hocam kendime almıyorum satmak için alacağım sormamda şart sattığım zaman adam demesin elimde kaldı. Genişletmek için tıkla... Almışken iyi bir cihaz alın. Daha iyi bir fiyata ve kolay bir şekilde satılır. Infinix fazla iyi değil.
Haso32 dedi: Dün dediğim gibi hocam kendime almıyorum satmak için alacağım sormamda şart sattığım zaman adam demesin elimde kaldı. Genişletmek için tıkla... Almışken iyi bir cihaz alın. Daha iyi bir fiyata ve kolay bir şekilde satılır. Infinix fazla iyi değil.
Haso32 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #12 MaveNN dedi: Almışken iyi bir cihaz alın. Daha iyi bir fiyata ve kolay bir şekilde satılır. Infinix fazla iyi değil. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi 13 iyi mi dün aldım sıfır cihaz oda yurt dışı.
MaveNN dedi: Almışken iyi bir cihaz alın. Daha iyi bir fiyata ve kolay bir şekilde satılır. Infinix fazla iyi değil. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Redmi 13 iyi mi dün aldım sıfır cihaz oda yurt dışı.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.228 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 1 Temmuz 2025 #13 @Haso32, Pek iyi olduğunu söylenemez. Donanımı, yazılımı ve kamerası fazla iyi değil ve pek fazla kaliteli olmuyor. Giriş seviyesi cihaz olduğu için.
@Haso32, Pek iyi olduğunu söylenemez. Donanımı, yazılımı ve kamerası fazla iyi değil ve pek fazla kaliteli olmuyor. Giriş seviyesi cihaz olduğu için.
Haso32 Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #14 MaveNN dedi: @Haso32, pek iyi olduğunu söylenemez. Donanımı, yazılımı ve kamerası fazla iyi değil ve pek fazla kaliteli olmuyor. Giriş seviyesi cihaz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Peki satmak için hangi cihaz alınır 10 kya kadar ne var yurt dışı olacak satarken benim elimde ve alıcının elinde kalmayacak bir cihaz söyler misin?
MaveNN dedi: @Haso32, pek iyi olduğunu söylenemez. Donanımı, yazılımı ve kamerası fazla iyi değil ve pek fazla kaliteli olmuyor. Giriş seviyesi cihaz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Peki satmak için hangi cihaz alınır 10 kya kadar ne var yurt dışı olacak satarken benim elimde ve alıcının elinde kalmayacak bir cihaz söyler misin?