Infinix Note 12 VIP parmak izi okuyucu kayboldu

IchbinAslan

Decapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA : İNTEL İ3 12100F / ASUS PRİME H610M-K / GOODRAM 2X8 GB RAM 3200MHZ / MLD M300 500GB M.2 SSD / ASUS DUAL RX6600 / RAMPAGE ZUKO
Arkadaşlar dün cuma namazında sweatshirtin içindeki telefonum bir anda parmak izi algılamamaya ve ayarlar kısmında da parmak izi kayboldu. Bunun sebebi nedir? Nasıl düzeltiriz? Telefon hiç açılmadı 6 aylık 1.5 yıl daha garantisi bulunuyor.
Telefon modeli Infinix Note 12 VIP.

screenshot_20230421-144549-jpg.jpg

Son düzenleme:
Bilemiyorum hocam. En iyisi servise götürmek. Garanti konusunda eğer kullanıcı kaynaklı bir hasar ise garanti kapsamına girmeme ihtimali var. Ama bu konuda da en iyi bilgiyi servis verecektir.

Peki sıfırlasam düzelme ihtimali var mıdır şansımı denemeli miyim?

Abdestten sonra parmağımı kurutup bir dokunmuştum ama okumuştu umarım ondan değildir düşme vb olmadı sizce garanti de fiyat ne kadar çıkabilir.

Kullanıcı hatası yani sıvı teması olduysa belli olur tam rakam belirtemem ama donanımsal olarak iç devreden arıza verdiyse ücret talep etmezler siz yine abdest aldım dokundum demeyin servise kendiliğinden arızalandı diyin duruma göre bakarlar..

Hocam dedğiniz gibi abdest aldıktan sonra dokunduysanız maalesef sıvıdan kanaklı olmuş olabilir yüksek ihtimal.

Hocam ama kurutup dokunmuştum çok garip ben carlcare ile servise ulaşıyım bari.

Kullanıcı hatası yani sıvı teması olduysa belli olur tam rakam belirtemem ama donanımsal olarak iç devreden arıza verdiyse ücret talep etmezler siz yine abdest aldım dokundum demeyin servise kendiliğinden arızalandı deyin duruma göre bakarlar.

Soket falan çıkmıştır umarımda çok masraf çıkmaz ben servise ulaşıyım en iyisi pazartesi.

Pek sanmam ama son çare olarak deneyebilirsiniz.
sıfırladım değişmedi muhtemelen sensör arızası

Son düzenleme:

Soket falan çıkmıştır umarımda çok masraf çıkmaz ben servise ulaşıyım en iyisi pazartesi.

Aynı telefon bende de var bi anda yok oldu parmak izi özelliği sorun bence yazılımsal ve genel.

Aynı telefon bende de var bi anda yok oldu parmak izi özelliği sorun bence yazılımsal ve genel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı