Infinix Note 30 alınır mı?

Bütçe
5500

Mehmedovskii

Megapat
Daha fazla  
Y. D Infinix Note 30 alma şansım var, 5500TL'ye alınır mı? Özellikleri biraz cezbetti açıkçası tek sıkıntı tuğla gibi büyük bir telefon. Ayrıca orijinal adaptörü yok maalesef. Farklı bir markanın -örneğin Xiaomi'nin 67W adaptörünü alsam- 45W olarak performans alabilir miyim? Orijinalini hiçbir yerde bulamadım.
Benim için hızlı şarjı yüksek ve bataryası uzun süre dayanabilen, kamerası fena olmayan bir cihaz yeterli. 2-3 sene idare etsin tamam benim için.

Y. D Infinix Note 30 alma şansım var, 5500TL'ye alınır mı? Özellikleri biraz cezbetti açıkçası tek sıkıntı tuğla gibi büyük bir telefon. Ayrıca orijinal adaptörü yok maalesef. Farklı bir markanın -örneğin Xiaomi'nin 67W adaptörünü alsam- 45W olarak performans alabilir miyim? Orijinalini hiçbir yerde bulamadım.
Benim için hızlı şarjı yüksek ve bataryası uzun süre dayanabilen, kamerası fena olmayan bir cihaz yeterli. 2-3 sene idare etsin tamam benim için.

Kesinlikle alınmaz.

Hayır alınmaz.

Y. D önerebileceğin bir cihaz var mı bu fiyat bandında? Xiaomi, Oppo, Realme... Daha önce dediğim gibi hızlı şarjı en kötü 33W olmalı ve 4-5k mAh bataryası, iyi dayanmalı.

Yurt dışı piyasasını hiç bilmiyorum ki bulaşmanızı da pek tavsiye etmem ancak söylediğiniz cihaza alınmaz dememin sebebi bataryası ilk 1-2 gün iyi gider sonra 5 saat gitmez, kamerası çöp, 2-3 seneyi bırakın 6 ay idare ederse şükür edin.

Yurt dışı piyasasını hiç bilmiyorum ki bulaşmanızı da pek tavsiye etmem ancak söylediğiniz cihaza alınmaz dememin sebebi bataryası ilk 1-2 gün iyi gider sonra 5 saat gitmez, kamerası çöp, 2-3 seneyi bırakın 6 ay idare ederse şükür edin.

Anladım. Bu kadar sıkıntılı bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Genelde hep Y.D alırım bu yedinci Y.D telefonum olacak aslında. 5500 fiyat bandında bana pek fena gelmedi açıkçası. Çok oyun oynayan ve telefonu hor kullanan birisi değilim. Sadece internette gezinmek, video, film, dizi izlemek, müzik dinleme amacıyla kullanmayı düşünüyordum. Oyun için sadece arada bir TFT oynamayı planlıyorum. Bu fiyat bandında hızlı şarjı ve bataryası cezbettiği için almayı planlıyorum. İşlemci, ram, depolama ve kamera da fena değil diyorlar. 6 ay sonra o kadar sorun çıkartacağını düşünmüyorum illaki pilinde sıkıntı olur ama hiç kullanılmayacak durumda da olmaz şahsımca.

Aklımda Note 11 Pro vardı 67W hızlı şarjı nedeniyle, fakat 11 kronik sorunlu diye duymuştum ve de kamerası kötü her ne kadar tasarımını beğensem de. Bulunduğum yerdeki satıcıyla görüşeyim tekrardan, Note 10'u varsa elinde tekrardan düşüneyim. Zamanında dediğiniz gibi 3 civarına bulunabiliyordu. İmei sonrasında baya bir sıkıntı çıkarma durumları olabiliyor bu Xiaomilerin.

Anladım. Bu kadar sıkıntılı bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Genelde hep Y. D alırım bu yedinci Y. D telefonum olacak aslında. 5500 fiyat bandında bana pek fena gelmedi açıkçası. Çok oyun oynayan ve telefonu hor kullanan birisi değilim. Sadece internette gezinmek, video, film, dizi izlemek, müzik dinleme amacıyla kullanmayı düşünüyordum. Oyun için sadece arada bir TFT oynamayı planlıyorum. Bu fiyat bandında hızlı şarjı ve bataryası cezbettiği için almayı planlıyorum. İşlemci, RAM, depolama ve kamera da fena değil diyorlar. 6 ay sonra o kadar sorun çıkartacağını düşünmüyorum illaki pilinde sıkıntı olur ama hiç kullanılmayacak durumda da olmaz şahsımca.

Aklımda Note 11 Pro vardı 67W hızlı şarjı nedeniyle, fakat 11 kronik sorunlu diye duymuştum ve de kamerası kötü her ne kadar tasarımını beğensem de. Bulunduğum yerdeki satıcıyla görüşeyim tekrardan, Note 10'u varsa elinde tekrardan düşüneyim. Zamanında dediğiniz gibi 3 civarına bulunabiliyordu. IMEI sonrasında bayağı bir sıkıntı çıkarma durumları olabiliyor bu Xiaomi'lerin.

Ben kayıtlı kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım. Bu arada 11 serisine hiç bakmayın, 10 serisi daha mantıklı.

Y. D önerebileceğin bir cihaz var mı bu fiyat bandında? Xiaomi, Oppo, Realme... Daha önce dediğim gibi hızlı şarjı en kötü 33W olmalı ve 4-5k mAh bataryası, iyi dayanmalı.
İnfinix çöp cihaz.Redmi 10 5G alırsınız o da iyi değil ama vasatın üstü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı