Android alacaksan Samsung al. Hadi en kötü Xiaomi veya Xiaomi alt markaları al. İnfinix cart curt Teknosa çalışanlarının önerdiği berbat ötesi rezalet cihazları almayın.PUBG gibi oyunlar için alacağım. Kamerası falan çok guzel. Telefon Infinix not 30 bir de sizden tavsiye almak istedim alınır mı? 256 GB olanını almayı düşünüyorum
OnePlus, Motorola...Android alacaksan Samsung al. Hadi en kötü Xiaomi veya Xiaomi alt markaları al. İnfinix cart curt Teknosa çalışanlarının önerdiği berbat ötesi rezalet cihazları almayın.
Hocam tam olarak neden aslında yazma sebebim neden alınmaz ne gibi kötü ozeligi varAlınmaz.
Alınmaz hemen yavaşlamaya hazır bir cihaz
Aslında sebebini öğrenmek istedim neden hangi sorunları var ona göre araştırıcam sebebi ne onu ogrenicem sadeceAlınmaz hemen yavaşlamaya hazır bir cihaz.
Bütçem 7 9kBütçe nedir?
OnePlus, Motorola...
İkinci el S20 FE bakabilirsiniz.Hocam tam olarak neden aslında yazma sebebim neden alınmaz ne gibi kötü ozeligi var
Bütçem 7 9k
İkinci el s20 fe sıfır a34 düşünebilirsin.Bütçem 7 9k
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.