drejali18 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar Rusya'da yaşıyorum. Infinix Note 30i aldım ama telefonda Türkçe dil desteği yok. Telefona Türkçe dili nasıl ayarlayabilirim?
Arkadaşlar Rusya'da yaşıyorum. Infinix Note 30i aldım ama telefonda Türkçe dil desteği yok. Telefona Türkçe dili nasıl ayarlayabilirim?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 8 20 Ekim 2023 #2 Formattan sonra yoksa yapacak bir şey yok İngilizce kullanmak zorundasınız .
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 20 Ekim 2023 #3 drejali18 dedi: Arkadaşlar Rusya'da yaşıyorum. Infinix Note 30i aldım ama telefonda Türkçe dil desteği yok. Telefona Türkçe dili nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan ayarlayabilirsiniz.
drejali18 dedi: Arkadaşlar Rusya'da yaşıyorum. Infinix Note 30i aldım ama telefonda Türkçe dil desteği yok. Telefona Türkçe dili nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan ayarlayabilirsiniz.
drejali18 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #4 Yokmu ya yazılımcı bir arkadaş
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 8 20 Ekim 2023 #5 drejali18 dedi: Yokmu ya yazılımcı bir arkadaş Genişletmek için tıkla... Keşke Samsung gibi bilinen marka alsaydınız .
drejali18 dedi: Yokmu ya yazılımcı bir arkadaş Genişletmek için tıkla... Keşke Samsung gibi bilinen marka alsaydınız .
drejali18 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #6 Paul Walkers dedi: Keşke Samsung gibi bilinen marka alsaydınız . Genişletmek için tıkla... Bana hediye geldi. Yoksa ben Xiaomi veya Samsung almayı düşünüyordum.
Paul Walkers dedi: Keşke Samsung gibi bilinen marka alsaydınız . Genişletmek için tıkla... Bana hediye geldi. Yoksa ben Xiaomi veya Samsung almayı düşünüyordum.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 8 20 Ekim 2023 #7 drejali18 dedi: Bana hediye geldi. Yoksa ben Xiaomi veya Samsung almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam hard reset sonrası Türkçe yok mu cidden?
drejali18 dedi: Bana hediye geldi. Yoksa ben Xiaomi veya Samsung almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam hard reset sonrası Türkçe yok mu cidden?
drejali18 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #8 Paul Walkers dedi: Hocam hard reset sonrası Türkçe yok mu cidden? Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfır kutusundan çıkardım kurulum ekranında yoktu kurulumu bitirdim ayarlara girdim yine yok formatlasam olacağını sanmıyorum
Paul Walkers dedi: Hocam hard reset sonrası Türkçe yok mu cidden? Genişletmek için tıkla... Telefonu sıfır kutusundan çıkardım kurulum ekranında yoktu kurulumu bitirdim ayarlara girdim yine yok formatlasam olacağını sanmıyorum
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 21 Ekim 2023 #9 Paul Walkers dedi: Keşke Samsung gibi bilinen marka alsaydınız . Genişletmek için tıkla... Infinix, Transsion Holding'e ait markalardan biri (Tecno gibi). Yani, dünyanın en büyük ilk 5 telefon markasından birine sahip. drejali18 dedi: Arkadaşlar Rusya'da yaşıyorum. Infinix Note 30i aldım ama telefonda Türkçe dil desteği yok. Telefona Türkçe dili nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka bir ülkenin ROM'unu kurmayı deneyin.
Paul Walkers dedi: Keşke Samsung gibi bilinen marka alsaydınız . Genişletmek için tıkla... Infinix, Transsion Holding'e ait markalardan biri (Tecno gibi). Yani, dünyanın en büyük ilk 5 telefon markasından birine sahip. drejali18 dedi: Arkadaşlar Rusya'da yaşıyorum. Infinix Note 30i aldım ama telefonda Türkçe dil desteği yok. Telefona Türkçe dili nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka bir ülkenin ROM'unu kurmayı deneyin.
drejali18 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #10 EFI Shell dedi: Infinix, transsion Holding'e ait markalardan biri (Tecno gibi). Yani, dünyanın en büyük ilk 5 telefon markasından birine sahip. Başka bir ülkenin ROM'unu kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ROM kurmam için OEM kilidini açmam lazım OEM kilidi Infinix clouda bağlı ve ben yeni üye olduğum için en az iki hafta geçmesi lazım.
EFI Shell dedi: Infinix, transsion Holding'e ait markalardan biri (Tecno gibi). Yani, dünyanın en büyük ilk 5 telefon markasından birine sahip. Başka bir ülkenin ROM'unu kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ROM kurmam için OEM kilidini açmam lazım OEM kilidi Infinix clouda bağlı ve ben yeni üye olduğum için en az iki hafta geçmesi lazım.