Infinix Note 40 alınır mı?

AMİN5665

Hectopat
Daha fazla  
Infinix Note 40 alınır mı? Bir tanıdık sayesinde yurt dışından alacağım. Fiyat 10150 TL'ye denk geliyor. Telefonun özellikleri şu şekilde:
  • Ekran boyutu: 6.78 inç.
  • Dahili depolama: 256 GB.
  • Bellek (RAM): 8 GB.
  • Batarya kapasitesi: 5000 mAh.
  • Hat sayısı: Çift hat.
  • Hızlı şarj: Var.
  • Ekran: AMOLED FHD+
  • Tazeleme: 120Hz.
  • Islemci: Helio g99.
  • OIS: Yok.
  • Ana kamera: 108 MP.
  • Ön kamera: 32 MP.
Telefonda ağır oyunlar kesinlikle oynamayacağım. Günlük kullanım ve 2-3 tane çok gereksinim istemeyen oyun oynayacağım. Telefonda ısınma kasma olur mu? Ya da bu fiyata başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Poco X6 işlemci olarak daha iyi. Bence bunu alın. 8/256 olanın fiyatı 10600 liraya denk geliyor.

Son düzenleme:
Azerbaycan fiyatlarını bilmem ama Note 40 standart bir cihaz, kablosuz şarj vs güzel.

Yapacağım işler için uygun mu Note 40.

POCO X5 Pro işlemci olarak daha iyi. Bence bunu alın. 6/128 olanın fiyatı 10950 liraya denk geliyor.

Onu biliyorum ama epeyde hem kasıyor diyenler var hem de güncel değil Android tarafında.

Mesajımı X6 olarak düzenledim. Daha iyi bir model ve güncel. Bu modelde 3 yıl güncelleme garantisi ve 4 yıl da güvenlik güncellemesi garantisi var.

Tamam da bütcemi artırıb 10200 yaptım. İçlerinde en uygun gördüğüm Note 40.

Mesajımı X6 olarak düzenledim. Daha iyi bir model ve güncel. Bu modelde 3 yıl güncelleme garantisi ve 4 yıl da güvenlik güncellemesi garantisi var.

Şu anki telefonum Samsung Galaxy A05s değişme sebebim hem cihazın ısınması hem de bazı oyunlarda kasması. Telefonda YouTube açıyorum telefon 50 derece oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı