Infinix Zero 20 alınır mı?

Müco bey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Ankara, göksu
5450 liraya. Yurt dışı. Çok mantıklı geldi bana. 8/256 33W modeli CoD, e-football, sa-MP oynuyorum. Kaç yıl kullanılır? Ön kamerası ile öne çıkıyor bu model. 60MP OIS bulunan ön kamerası var. Önemli mi benim için tabii değil :D şimdilik almayı planlıyorum. Sadece deneyimlemek, inceleme yapmak için. Ne diyorsun hocam? @BerkayZ87

@BerkayZ87

Son düzenleme:
Yurtdışı POCO M4 Pro veya Mi11 Lite nasıl olur hocam?
M4 Pro'da da Helio var ve o da alınmaz. Mi 11 Lite ise fiyatını hak eden bir model değil. O fiyatlarda dolanan cihazda Snapdragon 732G olmamalı.

Yurt dışı cihaz önerisi istiyorsan @BehzatAmirim yardımcı olabilir. Ben yurt dışı Xiaomi cihazlarına pek bakmıyorum, o yüzden fiyat durumunu bilmiyorum.

M4 Pro'da da Helio var ve o da alınmaz. Mi 11 Lite ise fiyatını hak eden bir model değil. O fiyatlarda dolanan cihazda Snapdragon 732G olmamalı.

Yurt dışı cihaz önerisi istiyorsan @BehzatAmirim yardımcı olabilir. Ben yurt dışı Xiaomi cihazlarına pek bakmıyorum, o yüzden fiyat durumunu bilmiyorum.
Mi 11 Lite yurtdışı 6.600 ama direnç çift hat kayıtlı. Sorun çıkar diye düşünüyorum. Mi 11T 5G var yine bu fiyatta. Ama sıfırlama veya güncellemede IMEI uçuyor.

Mi 11 Lite yurtdışı 6.600 ama direnç çift hat kayıtlı. Sorun çıkar diye düşünüyorum. Mi 11T 5G var yine bu fiyatta. Ama sıfırlama veya güncellemede IMEI uçuyor.
Mi 11 Lite alma. 5G versiyonu belki düşünülebilir. Mi11T al. Güncelleme'nin pek bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Stabil bir sürüm kurup devam edersin. Güzel bir güncelleme gelince de Mi Flash üzeri kurarsın.

Mi 11 Lite alma. 5G versiyonu belki düşünülebilir. MI11T al. Güncelleme'nin pek bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Stabil bir sürüm kurup devam edersin. Güzel bir güncelleme gelince de Mi Flash üzeri kurarsın.

Mi Flash tool ile oluyor mu? Bende mi 9T Pro var buna mesela, yapabiliyor muyum?

Mi 11 Lite yurtdışı 6.600 ama direnç çift hat kayıtlı
Bu fiyata satılan 5G'li mi? Onda SD 732G yerine SD 778G var. Bunu kullanıyorsa alabilirsin, kamera olarak da iyi bir cihaz.

Bu fiyata satılan 5G'li mi? Onda SD 732G yerine SD 778G var. Bunu kullanıyorsa alabilirsin, kamera olarak da iyi bir cihaz.
Sorayım.

5G modeliymiş.

6.600'e K40 Gaming 8/128 mi yoksa Mi 11 Lite 5G mi hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı